پاورپوینت اقدامات ویژه برای بیماری های منتقله از ناقلین یک ابزار قدرتمند است که برای آگاهی دادن و آموزش عمومی و کارکنان در مورد راه های پیشگیری و مدیریت بیماری های منتقله از ناقلین استفاده می شود. این پاورپوینت شامل 26 اسلاید است که در آن اقدامات اساسی و مهم برای کنترل و پیشگیری از انتقال بیماری ها نشان داده شده است. این اسلایدها شامل موضوعاتی مانند شستشوی دست، استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و تمیز نگه داشتن محیط است. با استفاده از این پاورپوینت، افراد می توانند به طور کامل درک کنند که چگونه می توانند خود را و دیگران را در برابر بیماری های منتقله از ناقلین محافظت کنند و به انتشار آنها جلوگیری کنند.
پایگاه اینترنتی ppt.daneshkadeha.com از جمله وبسایت هایی است که برای دانشجویان و دانش آموزان طراحی شده است. این وبسایت شامل فایل های پاورپوینت، جزوات و مقالاتی است که به درد افرادی میخورد که به دنبال یادگیری مفاهیم و دسترسی به منابع آموزشی هستند. در این راستا، امروز یکی از نمونه های فایل های پاورپوینت این وبسایت درباره اقدامات ویژه برای بیماری های منتقله از ناقلین منتشر شده است. این فایل میتواند به عنوان یکی از منابع آموزشی مفید برای دانشجویان پزشکی و دستیابی به اطلاعات مفید در این حوزه مورد استفاده قرار گیرد.
قسمتی از متن پاورپوینت قسمت زیر
اقدامات ویژه برای بیماری های منتقله از ناقلین
- سازمان جهانی بهداشت باید به طور منظم فهرست مناطقی از جهان را منتشر نماید که بر اساس توصیههای دائمی یا موقت، اقدامات حشرهزدایی یا سایر اقدامات کنترل ناقلین جهت وسایل نقلیهای که از آن مناطق میآیند، توصیه میشود.
-
- تمام وسایل نقلیه ای که از مناطق توصیه شده برای انجام کنترل ناقلین خارج می شوند باید تحت حشره کشی قرار گرفته و عاری از هر گونه ناقل باشند. اگر WHO روش و مواد خاصی را برای این امر توصیه نموده است، باید این روشها بکار گرفته شوند. وجود ناقلین در وسیله نقلیه و اقدامات بکار رفته جهت از بین بردن ناقلین، باید در (اسناد) زیر مورد اشاره قرار گیرند:
الف) در مورد هواپیما، در بخش بهداشتی اظهار نامه عمومی هواپیما، مگر اینکه ارائه این بخش توسط مقام مسئول بهداشتی در فرودگاه مقصد، مستثنی شده باشد.
ب) در مورد کشتی در گواهی کنترل بهداشتی کشتی؛
ج) در مورد سایر وسایل نقلیه، به صورت گواهی کتبی با اشاره به فرستنده، گیرنده، حملکننده (راننده) و شرکت یا مالک مسئول وسیله نقلیه صادر میشود.
- چنانچه حشره کشی، موشکشی و سایر اقدامات کنترل بهداشتی وسایل نقلیه توسط یک کشور عضو و براساس مواد و روشهای توصیه شده توسط WHO صورت گرفته باشند، باید مورد پذیرش سایر کشورهای عضو قرار گیرد.
- کشورهای عضو باید به منظور کاهش خطر ناقلینی که احتمال انتقال عوامل عفونی تهدید کننده سلامت عمومی را دارند برنامههای کنترل ناقلین در فاصله حداقل 400 متر از تأسیسات مبادی مرزی که مورد استفاده مسافران، وسایل نقلیه، کانتینرها، محمولهها و بستههای پستی میباشند را برقرار نمایند. درصورتی که حضور ناقلین در محدوده گسترده تری باشند، این حداقل فاصله باید افزایش یابد.
- اگر نیاز به بازدید مجدد جهت پیگیری موفقیت اقدامات کنترل ناقلین باشد، باید از قبل مقامات بهداشتی مسئول در مبدأ مرزی فعلی، به مقامات بهداشتی مسئول در بندر یا فرودگاه بعدی (درصورتیکه ظرفیت انجام چنین بازدیدی را داشته باشند) اطلاع دهند.
- در مورد کشتیها این موضوع باید در گواهی کنترل بهداشتی کشتی قید گردد.
admin –
پاورپوینت اقدامات ویژه برای بیماری های منتقله از ناقلین