پاورپوینت وبینار پیشگیری از ناباروری اکتسابی
این پاورپوینت وبینار پیشگیری از ناباروری اکتسابی، برای اطلاع رسانی و آموزش درباره موضوع ناباروری طراحی شده است. با تهیه و تنظیم 58 اسلاید مختلف،با استفاده از تصاویر، نمودارها و توضیحات کامل، این پاورپوینت سعی دارد تا به شناخت دقیق ترین اطلاعات درباره این موضوع مهم کمک کند. این وبینار با دقت و عنایت به جزئیات، به مخاطبان خود راهنمایی می کند و باعث می شود تا بتوانند اقدامات مناسبی اکتسابی انجام دهند.
سایت فایل پاورپوینت، یک منبع آموزشی آنلاین است که به دانشجویان و علاقمندان به یادگیری امکان میدهد تا به محتوای آموزشی بیشتری دسترسی پیدا کنند. این سایت شامل فایلهای پاورپوینت، جزوات و مقالات دانش آموزی و دانشجویی است که در آن موضوعات مختلفی از جمله علوم پایه، علوم انسانی، فناوریهای نوین و علوم پزشکی پوشش داده شده است. امروز، یک فایل پاورپوینت جدید در سایت منتشر شده است که به بررسی موضوع پیشگیری از ناباروری اکتسابی میپردازد.
قسمتی از متن پاورپوینت
وبینار پیشگیری از ناباروری اکتسابی
مقدمه:باروری یکی از متغیر های تعیینکننده جمعیت میباشد. طی سال های اخیر، نرخ باروری کلی به عنوان یکی از شاخص های کلیدی جمعیت، در کشورمان روند کاهشی داشته است و پیش بینی می شود در سال های آتی، ایران با پدیده سالخوردگی جمعیت مواجه شود.
در حال حاضر، چالش های مهم صیانت از جمعیت عبارتند از:
- افزایش فاصله بين ازدواج و تولد فرزند اول (فعلا 4سال )می باشد.
- روند صعودی متوسط سن ازدواج در كشور در سال هاي اخير (فعلا حدود 24 برای دختران و حدود28 برای پسران)
- تاخير طولاني در فرزندآوري اول(سن مادر، هنگام تولد اولین فرزندفعلا 28 سال)
موارد فوق سبب خواهد شد كه فرصت هاي مناسب براي بارداري اول و بارداري هاي بعدي از دست برود. كه اين امر به نوبه خود محدود شدن فرزندآوري را به دنبال دارد. همچنين اگر زوجين در آغاز زندگي داراي مشكلات ناباروري باشند، ايجاد فاصله طولاني بين ازدواج و تولد اولين فرزند موجب خواهد شد كه مشكل ناباروري براي مدت طولاني تري از نظر پوشيده بماند و طبيعتا درمان هاي بعدي را نيز با مشكلات بيشتري روبرو كند.
علل:
- 40%ناباروری ها ناشی از عوامل مرتبط با زنان:
- بسته بودن لوله ها
- نداشتن تخمک گذاری
- 40%ناباروری ها ناشی از عوامل مردانه:
- کاهش تعداد اسپرم
- کاهش حرکت اسپرم
- 20-15% موارد ناباروری نامشخص یعنی علی رغم طبیعی بودن آزمایش ها دلیل قطعی برای باردار نشدن وجود ندارد.
تاثیرات سن زنان
نکته 1: با افزایش سن توان باروری به تدریج کاهش میابد
از30سالگی شروع و بعد از 35 سالگی کاهش باروری بیشتر
نکته2: سن متوسط یائسگی 51 سال اما بعد از 45 سالگی برخی زنان بارداری موفقیت آمیزی نخواهند داشت
نکته 3: در بارداری با سن بالای مادر به علت تغییرات فیزیولوژیک و بروز برخی بیماری ها ی مزمن ، احتمال بروز بارداری پرخطر افزایش می یابد
احتمال بروز سقط جنین نیز در سنین بالا بیشتر
در زنان ۲۰- ۲۴ سال: %۱۰
درزنان ۳۵ – ۳۹سال ۱۸ %
درزنان ۴۰ – ۴۴سال ۳۴ %
admin –
پاورپوینت وبینار پیشگیری از ناباروری اکتسابی