دانلود پاورپوینت بیوسورفکتانت ها و سورفکتانت ها. – ppt – سایت دانلود ” فایل پاورپوینت ” دانشکده ها مرجع دانلود جزوه تحقیق و مقاله دانشجویی ، بیوسورفکتانت ها (BS) از نظر شیمیایی پیچیده تر از همتایان مصنوعی خود هستند. این منجر به توزیع موزاییک بیشتر مناطق قطبی و قطبی می شود. در نتیجه آنها ضعیف تر به پروتئین ها متصل می شوند و کمتر از SDS دناتوره می شوند. این باعث می شود که آنها جایگزین های پایداری برای سورفکتانت های مشتق شده از فسیل داشته باشند .
دانلود پاورپوینت بیوسورفکتانت ها و سورفکتانت ها
موضوع | در مورد بیوسورفکتانت ها و سورفکتانت ها |
فرمت | پاورپوینت – ppt |
تعداد اسلاید | 17 |
ترجمه | فارسی |
بیوسورفکتانت ها و سورفکتانت ها مولکولهای قطبی هستند که دارای دو بخش هیدروفیل (ابدوست) و هیدروفوب (اب گریز) می باشند. منجر به کاهش کشش سطحی و بین سطحی می شوند و ایجاد میکروامولسیون می کنند. امولسیون ها از پراکندگی ذرات یک مایع درمایع دیگر حاصل می شود که از روش هایی مانند تقطیر و پراکندگی و مخلوط کردن حاصل می شود.
ویژ گی ها
1- کاهش کشش سطحی و بین سطحی
2- مرطوب کنندگی
3- چربی دوستی
4-ژل کنندگی
5- تولید کف
6-آبدوستی
7- جدا سازی فلزات
و ..
قسمت بالا نمونه متن پاورپوینت میباشد و برای دریافت پاورپوینت باید فایل را خرید کرد و بعد از تکمیل خرید منتقل خواهید شد به دانلود فایل پاورپوینت.
مطالب مشابه
بیوسورفکتانت در مقابل بیوسورفکتانت ها
بر اساس منشأ و ترکیب آنها، سورفکتانت ها را می توان به سه دسته مختلف تقسیم کرد: (1) سورفکتانت های مصنوعی. (ب) سورفکتانت های زیستی. و (iii) بیوسورفکتانت های میکروبی. گروه اول گسترده ترین و مقرون به صرفه ترین است. این ماده از سورفکتانت هایی تشکیل شده است که به صورت مصنوعی و با استفاده از منابع تجدید ناپذیر تولید می شوند و ساختار نهایی آن متفاوت از اجزای طبیعی سلول های زنده است. دسته دوم شامل سورفکتانت هایی با زیست سازگاری متوسط است که معمولاً با سنتز شیمیایی تولید می شوند اما چربی ها، قندها یا اسیدهای آمینه به دست آمده از منابع تجدیدپذیر را در ساختار خود ادغام می کنند. در نهایت، سومین گروه از سورفکتانتها، که به عنوان بیوسورفکتانتهای میکروبی شناخته میشوند، زیستسازگارترین و دوستدار محیطزیست در نظر گرفته میشوند، زیرا توسط سلولهای زنده، عمدتا باکتریها و مخمرها تولید میشوند.
مقایسه بیوسورفکتانت های میکروبی با سورفکتانت های مصنوعی و پایه زیستی در صنعت آرایشی و بهداشتی
با توجه به هزینه های عملیاتی هنگفت برای به دست آوردن بیوسورفکتانت های میکروبی در مقایسه با سورفکتانت های مصنوعی یا زیستی ، استفاده از آنها باید به صنایع مراقبت شخصی و داروسازی محدود شود، به استثنای مواردی که مستقیماً از جریان های کشاورزی و صنعتی تخمیر شده به دست می آیند. با هزینه کاهش یافته، مانند مورد بیوسورفکتانت های میکروبی استخراج شده از آب تند ذرت . این نوع عصاره بیوسورفکتانت میکروبی مستقیماً از جریانهای ضایعات آسیاب مرطوب ذرت به دست میآید، بنابراین هزینههای تولید آن به اندازه نمونههای مصنوعی رقابتی است. در واقع، این یافته در سطح بین المللی به ثبت رسیده است، زیرا جریان مشروب تند ذرت شامل منبع جدیدی از بیوسورفکتانت های میکروبی است . اخیرا، لوپز-پریتو و همکاران. میکروارگانیسم مسئول تولید بیوسورفکتانت های میکروبی را در این بقایای ذرت جدا و مشخص کرد و متوجه شد که این یک سویه باسیلوس با ظرفیت تولید بیوسورفکتانت های میکروبی خارج سلولی و سلولی است. از سوی دیگر، این بیوسورفکتانت میکروبی قبلاً در مراقبت از مو آزمایش شده است . و همچنینفرمولاسیون مراقبت از پوست.
بیوسورفکتانت های میکروبی در فرمولاسیون های آرایشی، مراقبت شخصی و دارویی استفاده شد و نتایج جالبی با عوارض جانبی کمتر نسبت به سورفکتانت های مصنوعی به دست آورد. جدول 1 برخی از مطالعات را خلاصه می کند که کاربردهای مختلف بیوسورفکتانت های میکروبی را در این زمینه ها نشان می دهد.
جدول 1. استفاده از بیوسورفکتانت های میکروبی در صنایع آرایشی، مراقبت شخصی و داروسازی.
جدول 1 نشان می دهد که بیوسورفکتانت های میکروبی کاربردهای گسترده ای در صنایع آرایشی و بهداشتی و مراقبت شخصی دارند که به عنوان عوامل ضد پیری یا پاک کننده عمل می کنند و همچنین در زمینه داروسازی می توانند در محصولات مختلف به دلیل ظرفیت ضد میکروبی خود استفاده شوند. ، به این معنی که آنها به عنوان موادی با پتانسیل عظیم در نظر گرفته می شوند.
در میان تمام بیوسورفکتانت های میکروبی مورد استفاده در صنعت آرایشی، لیپوپپتیدها و گلیکولیپیدها به دلیل مشخصات چندعملکردی خود، به ویژه بر اساس خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت های بیولوژیکی آنها انتخاب شده اند.
اظهارات پایانی و چشم اندازهای آینده
افزایش تقاضا برای سورفکتانت ها توسط صنایع آرایشی و بهداشتی و مراقبت های شخصی و صنایع دارویی، مصرف زیادی از سورفکتانت های مصنوعی مبتنی بر نفت را ایجاد کرده است که اغلب سمی، تحریک کننده و غیرقابل تجزیه زیستی هستند. سورفکتانت های مبتنی بر زیست به عنوان جایگزینی برای سورفکتانت های مصنوعی که از صنعت پتروشیمی به دست می آیند، آمده اند. سورفکتانت های مبتنی بر زیست ترکیباتی هستند که با استفاده از منابع تجدید پذیر و زیست توده به دست می آیند. از این رو، این نوع ترکیبات فعال سطحی از استفاده از منابع پتروشیمی جلوگیری می کنند. با این حال، اگرچه روغن های گیاهی و حیوانی در تولید آنها استفاده می شود، اما از طریق یک واکنش شیمیایی که شامل مصرف منابع تجدید ناپذیر نیز می شود، به دست می آیند. با این وجود بیوسورفکتانت های میکروبی که توسط میکروارگانیسم ها با استفاده از واکنش های بیولوژیکی به عنوان متابولیت های ثانویه تولید می شوند. می تواند جایگزین امیدوارکننده ای باشد زیرا آنها از لیپیدها، کربوهیدرات ها یا پروتئین ها تشکیل شده اند که آنها را نسبت به همتایان مصنوعی و زیستی خود زیست سازگارتر و زیست تخریب پذیرتر می کند. علاوه بر این، آنها سمیت کم، پایداری در شرایط شدید و چندین فعالیت زیستی دارند.
بنابراین، اگر بیوسورفکتانت های میکروبی نسبت به سورفکتانت های شیمیایی سمی تر و زیست تخریب پذیرتر هستند، بیوسورفکتانت های میکروبی چه اشکالی دارند؟ چرا آنها در فرمولاسیون های آرایشی، مراقبت شخصی و دارویی گنجانده نمی شوند؟ مشکل اصلی مربوط به تولید بیوتکنولوژیک بیوسورفکتانت های میکروبی است که به معنای هزینه تولید بالاتر است، زیرا متابولیت های ثانویه هستند. علاوه بر این، تولید بیوتکنولوژیک بیوسورفکتانتهای میکروبی هزینههای مهمی را نه تنها با توجه به محیط تغذیه بلکه مراحل استخراج و خالصسازی را نیز شامل میشود. بنابراین، لازم است با به دست آوردن میکروارگانیسمهای تولیدکننده بالاتر و با کاوش در استفاده از رسانههای تغذیهای مقرونبهصرفه، به دنبال افزایش بهرهوری کلی بیوسورفکتانتهای میکروبی باشیم. از جمله استفاده از جریان های باقیمانده تخمیر شده (مانند مشروب تند ذرت) که در آن بیوسورفکتانت های میکروبی می توانند به طور خود به خود تولید شوند. در نهایت، با توجه به روند فعلی به سمت مصرف سبز، انتظار میرود تلاش قابل توجهی برای توسعه آرایشی، مراقبت شخصی و فرمولهای دارویی صورت گیرد که در آن سورفکتانتهای مصنوعی با بیوسورفکتانتهای میکروبی تجدیدپذیر و سازگار با محیط زیست جایگزین شوند. بنابراین، مقررات بینالمللی آرایشی لازم است که بیوسورفکتانتهای میکروبی را به عنوان گروه جداگانهای از سورفکتانتها به منظور دستیابی به فرمولهای زیست سازگارتر و سبزتر ترکیب کنند. مراقبت های شخصی و فرمولاسیون های دارویی که در آن سورفکتانت های مصنوعی با بیوسورفکتانت های میکروبی تجدید پذیر و سازگار با محیط زیست جایگزین می شوند. بنابراین، مقررات بینالمللی آرایشی لازم است که بیوسورفکتانتهای میکروبی را به عنوان گروه جداگانهای از سورفکتانتها به منظور دستیابی به فرمولهای زیست سازگارتر و سبزتر ترکیب کنند. مراقبت های شخصی و فرمولاسیون های دارویی که در آن سورفکتانت های مصنوعی با بیوسورفکتانت های میکروبی تجدید پذیر و سازگار با محیط زیست جایگزین می شوند. بنابراین، مقررات بینالمللی آرایشی لازم است که بیوسورفکتانتهای میکروبی را به عنوان گروه جداگانهای از سورفکتانتها به منظور دستیابی به فرمولهای زیست سازگارتر و سبزتر ترکیب کنند.
miladppt –
سوالات خود را با ما در میان بگذارید.