دانلود پاورپوینت زيگورات اور – ppt – Ziggurat – سایت دانلود ” فایل پاورپوینت ” دانشکده ها مرجع دانلود جزوه تحقیق و مقاله دانشجویی زیگورات ( یا زیگورات بزرگ ) اور ( به سومری : é -temen-ní-gùru “Etemenniguru”، به معنی “معبدی که پایه و اساس آن هاله ایجاد می کند”) یک زیگورات نئوسومری در همان شهر است. اور نزدیک ناصریه ، در استان ذی قار کنونی ، عراق . این سازه در اوایل عصر برنز (قرن 21 قبل از میلاد) ساخته شد، اما در قرن ششم قبل از میلاد در دوره نو بابلی که توسط پادشاه بازسازی شد، به ویرانه تبدیل شد.
دانلود پاورپوینت زيگورات اور
نام | زيگورات اور |
فرمت | پاورپوینت – ppt |
تعداد صفحات | 14 |
حجم | 470 KB |
زيگورات چیست
آیا زیگورات ها هنوز وجود دارند؟
زيگورات
زيگورات در لغت (زبان)بابلي به معناي سكو يا بناي پله پله اي است كه عرض و طول هر طبقه از اشكوبه (طبقه يا سقف) پايين كمتر است.احتمالا هر كدام از طبقات ساختمان زيگورات رنگ مخصوص داشته و بر روي آن درخت كاري يا گل كاري شده بوده است .زيگورات بناي خشتي تو پر فاقد فضاهاي داخلي است كه سطح خارجي آن داراي پوششي از آجر است.
ابعاد قاعده زيگوراتهامربع و يا مستطيل و اندازه آنها بين 50 در50 يا 40 در 50 متر متغير است. از نظر موقعيت جغرافيايي تا قبل از كشف زيگورات سيلك بين سومر بابل آشور و جنوب غربي ايران توزيع شده اند.براي نخستين بار در فلات مركزي ايران نيز از بقاياي زيگوراتي در سيلك كاشان خاك برداري شده است. تاكنون هيچ يك اززيگوراتهاي شناسايي شده بطور سالم و كامل باقي نمانده است و لذا ارتفاع اصلي آنها مشخص نشده است. دست رسي به فوقاني ترين طبقه زيگورات بوسيله پله كان و يا راه شيب دار صورت مي گرفت.
زيگورات اور-› شالودة 15 متري، طبقة بالا زيارتگاه بوده، 3 پلكان خرپشتهاي هر يك با 100 پله در يك نقطه به دروازة برجدار زيگورات ميرسند و از آنجا با پلكان ديگري به زيارتگاه متصل ميشود، ساختمان از خشت خام با نماسازي ضخيم آجر و ملات قيربود معماري سومر از مصالح آجر و گل و قير و خشت براي زير كار ولي آجر جوش و گاهي آجر لعابدار براي نما بود، اساس معماري سومر از جرز و قوس و تاغ گهوارهاي بود.
ساخت زيگورات ابتكار سومري ها است. آنان براي خدايان خود پرستشگاهاي مرتفعي مي ساختند كه شبيه هرم و داراي طبقات متعدد بود. كاهنان در اين معابد به قرباني و نيايش مي پرداختند. چرا كه جايگاه خدايان بين النهريني عموما در كوهستان هاي شرقي بود و شايد ساختار اين بناها ياد آور جايگاه اين خدايان بوده است. آخرين طبقه معبد مكاني بود كه مجسمه رب النوع يا الهه در آن قرار مي گرفت و هيچ كس جز بالاترين مقام روحاني شهر حق ورود به آنجا را نداشت.
pptmilad –
سوالات خود را با ما در میان بگذارید
pptmilad –
سوالات خود را با ما در میان بگذارید