پاورپوینت جایگزینی سیاست قیمت تضمینی به جای خرید تضمینی محصولات کشاورزی از طریق مکانیسم بورس کالای ایران در32 اسلاید ppt تهیه و تنظیم شده است.
سایت فایل پاورپوینت به عنوان یک پایگاه اینترنتی، شامل فایلهای پاورپوینت، جزوات و مقالات دانش آموزی و دانشجویی است. در این سایت، تلاش بر آن است تا برای دانشجویان و علاقمندان به یادگیری، محتوایی بیشتر از موضوعات آموزشی در دسترس باشد. امروز، یک فایل پاورپوینت پاورپوینت جایگزینی سیاست قیمت تضمینی به جای خرید تضمینی محصولات کشاورزی از طریق مکانیسم بورس کالای ایران در سایت منتشر شده است.این نوع اطلاعات و مستندات آموزشی، به دانشجویان و علاقمندان به اقتصاد و کشاورزی امکان میدهد تا درک بهتری از سیاستهای دولتی و تأثیر آن در بازارها پیدا کنند.
قسمتی از متن پاورپوینت
عناوین
- سابقه شکل گیری بورس های کالایی در جهان
- کارکردهای بورس های کالایی
- سابقه و مبانی قانونی فعالیت بورس کالای ایران
- نگاهی به معاملات محصولات کشاورزی
- اقدامات اجرایی ماده 33 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی
- تجربه عملیاتی در استان کرمانشاه
- مزایای اجرای سیاست قیمت تضمینی
- الزامات اجرا در استان خوزستان
آییننامه اجرایی ماده 33 قانون افزایش بهرهوری بخش کشاورزی و منابع طبیعی (مصوب 1391/08/24 )
ماده1- تعاریف
ماده2- وزارت جهاد کشاورزی مکلف است حداکثر تا پانزدهم شهریور ماه هر سال متناسب با شرایط تولید، نوع محصول و وضعیت بازار، قیمت تضمینی سال آینده محصولات کشاورزی و دامی که قابل معامله در بورس کالا می باشد را برای تصویب به هیئت وزیران پیشنهاد نماید.
تبصره 1- وزارت جهاد کشاورزی مکلف است با همکاری بورسکالا تا پایان اردیبهشت ماه هر سال نسبت به تهیه فهرست محصولات کشاورزی قابل معامله در بورس کالا اقدام نماید.
تبصره 2- مرجع تعیین کیفیت و درجه بندی محصولات موضوع این آیین نامه، بورسکالا با همکاری وزارت جهاد کشاورزی میباشد.
تبصره 3- اعمال سیاست خرید تضمینی برای آن دسته از کالاهای کشاورزی که مشمول فهرست کالاهای قیمت تضمینی می شوند، ممنوع است.
تبصره 4- آن دسته از کالاهای مشمول خرید قیمت تضمینی که توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت مشمول خرید تضمینی می شود، از شمول این تصویب نامه خارج است.
ماده 3- معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور مکلف است بنا به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی، میزان مابه التفاوت قیمت تضمینی با قیمت تابلوی بورس به تفکیک محصولات منتخب را در بودجه سنواتی پیشبینی نماید.
ماده4- عرضه محصولات کشاورزی در بورس کالا منوط به ارایه تأییدیه سازمان جهاد کشاورزی استان برای تولیدکنندگان حقیقی کشاورزی و مصوبه مجمع عمومی مربوط به تفکیک نوع محصول و نیز مجوز وزارت جهاد کشاورزی (سازمان جهاد کشاورزی استان) برای تشکلهای بخش کشاورزی است.
ماده 5- وزارت جهاد کشاورزی موظف است پس از دریافت فهرست قطعی معاملات از بورس کالا ظرف دو هفته نسبت به پرداخت مابه التفاوت قیمت تابلو بورس و قیمت تضمینی اعلام شده از سوی هیئت وزیران اقدام نماید.
admin –
پاورپوینت جایگزینی سیاست قیمت تضمینی به جای خرید تضمینی محصولات کشاورزی از طریق مکانیسم بورس کالای ایران