پاورپوینت آشنایی با مهندسی مکانیک این پاورپوینت شامل 25 اسلاید است و به صورت یک فایل ppt تهیه شده است. در این پاورپوینت، مباحث اساسی مهندسی مکانیک بررسی میشود. این پاورپوینت میتواند به دانشجویان، مهندسان و علاقهمندان به این حوزه کمک کند تا مفاهیم و اصول مهندسی مکانیک را به بهترین شکل ممکن درک و فهم کنند.
در سایت فایل پاورپوینت، می توانید به عنوان یک دانش آموز یا دانشجو، به راحتی جزوه ها و پاورپوینت های مربوط به دروس خود را دانلود کنید. از طریق این سایت، می توانید به جزوه ها و مقاله هایی دسترسی پیدا کنید که به تازگی محصولی با نام “پاورپوینت آشنایی با مهندسی مکانیک” را در آن قرار داده ایم. این محصول می تواند به شما کمک کند تا بهتر با مفاهیم و اصول مهندسی مکانیک آشنا شوید و از آن بهره ببرید.
قسمتی از متن پاورپوینت قسمت زیر
معرفی
رشته مکانیک بخشی از علم فیزیک است که با استفاده از مفاهیم پایه علم فیزیک و به تبع آن ریاضی به بررسی حرکت اجسام و نیروهای وارد بر آنها میپردازد و میکوشد تا با توجه به نتایج بررسیهای خود ، طرحی نو در زمینه فنشناسی و صنعت ارائه دهد و در راه پیشرفت انسان گامی به جلو بردارد.
تعارف
علم مکانیک به تحلیل حرکت و عوامل ایجاد کننده حرکت مانند نیروها و گشتاورها و شکل حرکت میپردازد. اما مهندسی مکانیک تا حدودی با علم مکانیک تفاوت دارد چرا که یک مهندس مکانیک علاوه بر علم مکانیک باید بسیاری از علوم دیگر را یاد گرفته و بعضی از هنرها را نیز کسب کند. شاید بتوان گفت که رشته مهندسی مکانیک ، رشته تحلیل و طراحی سیستمهای دینامیکی و استاتیکی است.
رشته مهندسی مکانیک را شاید بتوان از نقطهنظر تنوع موضوعات تحت پوشش، جامعترین رشته مهندسی به شمار آورد. چون رشته مهندسی مکانیک در برگیرنده تمامی علوم و فنونی است که با تولید ، تبدیل و استفاده از انرژی، ایجاد و تبدیل حرکت و انجام کار، تولید و ساخت قطعات و ماشینآلات و به کارگیری مواد مختلف در ساخت آنها و همچنین طراحی و کنترل سیستمهای مکانیکی، حرارتی و سیالاتی مرتبط میباشد.
گرایشهای مقطع لیسانس
رشته مهندسي مكانيك داراي سه گرايش «طراحي جامدات ، حرارت و سيالات و ساخت و توليد» در مقطع ليسانس ميباشد.
گرايش طراحي جامدات به طراحي ماشينآلات و اجزاي آنها، ارتعاشات ماشينآلات، ديناميك آنها و كنترل سيستمها ميپردازد.
گرايش حرارت و سيالات به فيزيك حرارت و مكانيك سيالات ميپردازد و وظيفهاش تحليل و طراحي سيستمها از ديدگاه حرارتي و سيالاتي است.
گرايش ساخت و توليد به زمينههاي كاربردي مهندسي مكانيك ميپردازد و مهندس اين گرايش در زمينه شكل دادن فلزات ، طراحي قالبها و ساخت قطعههاي گوناگون فعاليت ميكند.
admin –
آشنایی با مهندسی مکانیک