کارآموزی انواع سيمان پرتلند، این فایل کارآموزی به صورت فایل Word تهیه شده است این سایت به کاربران امکان میدهد تمام پروژهها، گزارشهای کارآموزی و مقالات دیگر را به راحتی دانلود کنند. این امکان برای دانشجویان و پژوهشگران بسیار مفید است زیرا میتوانند به راحتی به منابع مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند و از آنها برای ارائه یا تحقیقات خود استفاده کنند. این سایت به عنوان یک مرجع معتبر و قابل اعتماد برای دسترسی به مطالب علمی و آموزشی شناخته شده است و کاربران میتوانند با اطمینان از اطلاعات موجود در آن استفاده کنند.
انواع سيمان پرتلند:
مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران سيمان پرتلند را به 5 نوع تقسيم نموده است. سيمان نوع يك سيمان معمولي بوده و براي كليه ساختمانهاي بتونآرمه از قبيل پل ـ تونل ـ كانالهاي آب و راهسازي ميتواند مورد استفاده قرار گيرد فقط بايد دقت نمود كه اين ساختمانها در معرض حمله سولفاتها از طريق خاك و آب قرار نگيرد. سيمان نوع 2 در مواقعي كه حمله نسبتاً كم سولفاتها موجود است مورد استفاده قرار ميگيرد. مثلاً براي كانالهاي فاضلاب در محلهايي كه مقدار غلظت سولفاتها در آبهاي زيرزميني بيش از حد معمول بوده ولي بسيار شديد نميباشد ميتواند مصرف شود. درجه حرارت هيدارتاسيون اين نوع سيمان نسبت به سيمان نوع يك كمتر بوده و به همين دليل در مواقعي كه بتونريزي در هواي گرم صورت ميگيرد استفاده از اين نوع سيمان پيشنهاد ميگردد.
سيمان نوع 3 به نسبت انواع ديگر سيمان زودگيرتر بوده و در مواقعي كه ميبايد قالبهاي بتون زودتر باز شود و يا از قطعه ريخته شده زودتر استفاده گردد از اين نوع سيمان مصرف ميشود. سيمان نوع 4 به علت ايجاد كمترين مقدار حرارت هيدارتاسيون در بتونريزيهاي حجيم مانند سدها مصرف ميشود و همچنين در مواقعي كه ازدياد درجه حرارت در اثر هيدارتاسيون سيمان در زمان سخت شدن آن عامل بحراني محسوب ميگردد مصرف ميشود. سيمان نوع 5 فقط در زمان كه قطعه ساخته شده در معرض حمله شديد سولفاتها قرار ميگيرد مصرف ميگردد.
نگهداري بتون
سيمان موجود در بتون ريخته شده در مجاورت رطوبت بايد سخت شده و دانههاي سنگي موجود در مخلوط را به همديگر چسبانيده و مقاومت بتون به حداكثر برساند بدين لحاظ ميبايد از خشك شدن سريع بتون جلوگيري نموده و آن را از تابش شديد آفتاب و وزش بادهاي تند محفوظ نگاه داشت و سطح آن را به حداقل تا هفت روز مرطوب نمود (اين مدت براي بتون با سيمانهاي زودگير سه روز است) براي اين كار بهتر است كه روي بتون تازه ريخته شده را با گوني يا كاغذ پوشانيده و اين پوشش را مرطوب نگاهداريم. بهتر است بعد از 3 الي 4 ساعت بعد از بتونريزي شروع به آب دادن روي آن بنمائيم زيرا در غير اين صورت سطح آن ترك خورده و موجب نفوذ هوا به داخل بتون شده و آرماتور بكار رفته در بتون در معرض خورندگي واقع گرديده و موجب ضعف قطعه خواهد شد.
بتون تازه ريخته شده نبايد در معرض بارانهاي تند قرا
لطفا توجه کنيد اين فايل کار آموزي” انواع سيمان پرتلند ” که در اختيار شما قرار دارد ، بصورت قابل ويرايش مي باشد و در خود صفحات ورد بدون بهم ريختگي قرار گرفته است.لذا امکان تغيير و ويرايش محتواي اين فايل کارآموزي براي شما فراهم است..
تعداد صفحات ورد : 51
فرمت فايل : وورد
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.