کارآموزی تاثير شبکه ي اينترنت بر فعاليت هاي علمي و پژوهشي، این فایل کارآموزی به صورت فایل Word تهیه شده است این سایت به کاربران امکان میدهد تمام پروژهها، گزارشهای کارآموزی و مقالات دیگر را به راحتی دانلود کنند. این امکان برای دانشجویان و پژوهشگران بسیار مفید است زیرا میتوانند به راحتی به منابع مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند و از آنها برای ارائه یا تحقیقات خود استفاده کنند. این سایت به عنوان یک مرجع معتبر و قابل اعتماد برای دسترسی به مطالب علمی و آموزشی شناخته شده است و کاربران میتوانند با اطمینان از اطلاعات موجود در آن استفاده کنند.
پژوهش حاضر با استفاده از روش پيمايشي انجام شده است. چهارپنجم جامعه ي آماري بيشتر به منظور انجام کارهاي علمي و پژوهشي از شبکه ي اينترنت استفاده مي کنند. چنانکه 34 درصد براي انجام کارهاي آموزشي و پژوهشي و 31/6 درصد براي دسترسي به منابع و روزآمدکردن اطلاعات بوده است. توليد و ارائه آثار علمي و پژوهشي جامعه مورد پژوهش بيشتر به شکل مقاله بوده است که بهره مندي از شبکه ي اينترنت در تهيه مقاله با 56/7 درصد و کتاب 8/9 درصد است. مقايسه استفاده از اينترنت در تهيه و توليد آثار علمي و تخصصي نشان مي دهد که از 36 درصد کل مقاله ها، 15/7 درصد، از 5/5 درصد کتاب ها،3 درصد، از 16/2 درصد طرح ها، 5/8 درصد و از 14 درصد همايش ها، 4 درصد با بهره گيري از خدمات شبکه ي اينترنت صورت گرفته است “بسياري از متخصصان و صاحبنظران حوزه هاي علوم مختلف اينترنت را شبکه ي جهاني شبکه ها تعريف کرده اند. شبکه ي که امکان ارتباط با يک ديگر و دسترسي به منابع اطلاعاتي را در سطح جهاني فراهم مي کند. پژوهش گران و نويسندگان زيادي معتقد به تاثير بالقوه و واقعي شبکه اي الکترونيکي بر جنبه هاي مختلف رفتار و کردار انسان عصر حاضر مي باشند (آصفي زاده، علم الکترونيک و کامپيوتر، 15)در سال هاي اخير با رشد تصاعدي اينترنت، فرصتي کم نظير براي محققان و پژوه شگران براي جمع آوري سريع و گسترده اطلاعات در زمينه هاي گوناگون فراهم آمده است. هم اکنون اين وسيله ي ارتباطي، به خاطر افزايش استفاده و دسترسي تعداد زيادي از کاربران بالقوه در امر پژوهش امکانات و تسهيلات خاصي براي محققان و پژوهش گران فراهم کرده است. بنابراين به نظر مي رسد هرچه تعداد بيشتري از اعضاي هيئت علمي و پژوهش گران به اينترنت دسترسي داشته باشند، اهميت آن در راستاي اجراي امر تحقيق و پژوهش افزايش مي يابد. در صورت استفاده صحيح مقتضي، اينترنت تامين کننده ي يک مکانيسم سريع، مقرون به صرفه و کارا براي جمع آوري اطلاعات است.
شبکه ي اينترنت را مي توان يکي از مهمترين منبع و ابزار براي انجام فعاليت هاي پژوهشي و علمي به شمار آورد، در واقع در شرايط کنوني پژوهش گران هر حوزه مي بايست به خوبي از شبکه ي اينترنت در حوزه تخصصي خود، از دامنه و کاربرد آن آگاهي داشته باشند. عدم آشنايي و استفاده از شبکه ي اينترنت به معناي ناديده گرفتن پيشينه ي پژوهشي و احتمالا دوباره کاري در فرايند پژوهش است. اهميت اين موضوع به اندازهي است که برخي پايگاه هاي اطلاعاتي کاربردي و مهم نظيرMEDLINE ، چکيده پايان نامه هاي دانشگاهي، پروانه ي ثبت اختراع آمريکا و اروپا، پايگاه اطلاعاتيERIC و غيره هم اکنون از طريق شبکه جهاني وب قابل دسترس مي باشند.به نظر مي رسد هدف اصلي دسترسي رايگان چنين پايگاه هاي اطلاعاتي از سوي عرضه کنندگان و توليدکنندگان آن، کمک به ارتقا سطح تحقيقات و نيز جلوگيري از دوباره کاري در فرايند فعاليت هاي علمي و پژوهشي در سراسر جهان مي باشد (پژوهش نامه اطلاع رساني، 1380، 10).امروزه شبکه ي جهاني وب، يکي از مهمترين اطلاعاتي براي دسترسي به پايگاه هاي اطلاعاتي رايگان و غير رايگان به شمار مي آيد. تقريبا کليه ناشران برجسته پايگاه اطلاعاتي نظيرplatter Silver وBowker که در گذشته محصولات خود را بر روي ديسک فشرده عرضه مي کردند، هماينک محيط وب را به منزله ي بهترين بستر براي ارائهي پايگاه هاي اطلاعاتي خود مورد توجه قرار داده اند (پژوهش نامه اطلاع رساني، 1380، 2). هدف از انجام چنين مطالعه اي تاثير آن بر علمي و پژوهشي اعضاي هيئت علمي و پژوهش گران موسسه آموزش عالي علمي کاربردي و مرکز آموزش عالي امام خميني (ره) شهر تهران است. تحولات بزرگي در هزاره ي سوم در دستيابي به دانش و اطلاعات فراهم آمده است، سهولت ارتباط، دسترسي گسترده و نسبتا ارزان و همگاني شدن استفاده از اطلاعات، منجر به تغييرات اساسي در انديشه ها و عملکردها شده است. اين تحولات، تاثير عميقي در آموزش عالي بر دانشگاه ها، موسسه ها و مراکز علمي و فرهنگي و بر تمامي اجزاي آن چون اعضاي هيئت علمي، پژوهش گران، دانشجويان و نيز روشهاي يادگيري، آموزش، پژوهش، کتابخانه ها و منابع اطلاعاتي گذاشته است. تکنولوژي، ارتباطات را ساده تر و گسترده تر ساخته است. و “اينترت به منزله ي يکي از بزرگترين شبکه ها، ارتباط بين دانشمندان و محققين را بدون توجه به بعد زمان و مکان فراهم کرده است” (گرالا، 1996، 139).
با توجه به قابليت هاي خاص اين شبکه و با استفاده مناسب از آن، ميت وان به برخي موانع موجود بر سر راه ارتباطات و اشاعه ي اطلاعات غلبه کرد و در هزينه، وقت و نيروي انساني صرفه جويي نمود. در اين تحقيق سعي شده است تا مشخص شود که نظر اعضاي هيئت علمي و پژوهش گرا موسسه آموزش عالي علمي کاربردي و مرکز آموزش عالي امام خميني (ره) در باره ي نقش، اهميت و تاثير اينترنت بر فعاليت هاي علمي و پژوهشي آن ها تا چه اندازه بوده است. اهميت يافته هاي پژوهش حاضر اين است که مي تواند تا حد زيادي گرايش هاي اعضاي هيئت علمي و پژوهش گران دو مرکز مورد پژوهش را در خط مشي ها و برنامه ريزي هاي آينده مشخص و هدايت کند.هدف اصلي پژوهش تاثير آن بر فعاليت هاي علمي و پژوهشي اعضاي هيئت علمي و پژوهش گران موسسه آموزش عالي علمي کاربردي و مرکزآموزش عالي امام خميني (ره) جهاد کشاورزي شهر تهران است.
1. تعيين وضعيت فعاليت هاي علمي و پژوهشي جامعه ي مورد مطالعه
2. تعيين نقش و تاثير اينترنت بر فعاليت هاي علمي و پژوهشي جامعه ي مورد مطالعه از ديدگاه خود آنها.
بررسي و تحقيق در باره ي نظر اعضاي هيئت علمي و پژوهش گران بر چگونگي تاثيرگذاري شبکه ي اينترنت بر روند فعاليت هاي علمي و پژوهشي آنان. نتيجه ي پژوهش علاوه بر تعيين سياست گذاري مناسب اطلاع رساني مراکز مورد پژوهش، نمونه اي است که مي توان آنرا در تصميم گيري ها، برنامه ريزي ها و پياده کردن الگوهاي مناسب اطلاع رساني در ديگر موسسه ها و مراکز آموزشي و پژوهشي کشور تعميم داد. 1. وضعيت فعاليت هاي علمي و پژوهشي جامعه ي مورد مطالعه چگونه است.
2. از نظر جامعه ي مورد مطالعه نقش، تاثير و اهميت اينترنت بر فعاليت هاي علمي و پژوهشي آنان چگونه است.
در اين پژوهش شبکه ي جهاني اينترنت، متغير مستقل و تاثير آن بر فعاليت هاي علمي و پژوهشي کاربران، متغير وابسته است.
روش پژوهش و ابزار گردآوري داده ها اين پژوهش به روش پيمايشي صورت گرفته است. با استفاده از پرسش نامه، پرسش هايي در باره ي فعاليت هاي علمي و پژوهشي جامعه مورد مطالعه و نظر آنان مبني بر اينکه شبکه ي اينترن این فایل کارآموزی به صورت فایل Word تهیه شده است این سایت به کاربران امکان میدهد تمام پروژهها، گزارشهای کارآموزی و مقالات دیگر را به راحتی دانلود کنند. این امکان برای دانشجویان و پژوهشگران بسیار مفید است زیرا میتوانند به راحتی به منابع مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند و از آنها برای ارائه یا تحقیقات خود استفاده کنند. این سایت به عنوان یک مرجع معتبر و قابل اعتماد برای دسترسی به مطالب علمی و آموزشی شناخته شده است و کاربران میتوانند با اطمینان از اطلاعات موجود در آن استفاده کنند.
لطفا توجه کنيد اين فايل کار آموزي” تاثير شبکه ي اينترنت بر فعاليت هاي علمي و پژوهشي ” که در اختيار شما قرار دارد ، بصورت قابل ويرايش مي باشد و در خود صفحات ورد بدون بهم ريختگي قرار گرفته است.لذا امکان تغيير و ويرايش محتواي اين فايل کارآموزي براي شما فراهم است..
تعداد صفحات ورد : 3
فرمت فايل : وورد
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.