پـروژه پاياني
رشته: كامپيوتر
موضوع پروژه:
تجزيه تحليل و طراحي سيستم کتابداري کامپيوتري
استادراهنما: مهندس مهدي حريزي
تهيه و تنظيم: زيور اسمعيل وندي
شماره دانشجويي: 84706973
زمستان 1386
تقدير و تشكر:
سپاس بي كران خداي بزرگ را كه در حساب انديشه ما ثبت خرد را به ثبت رساند و درود بي كران بر محمد و آل محمد كه درگيرودار اين ثبت بي حساب تراز نامه اي به وسعت همه دقت و حقيقت ارائه دادند براي تصميم گيري صحيح در پهنه زندگي تشكر مي كنيم و از همه اساتيد بزرگوار گروه كامپيوتر كه با صبر و تحمل چگونه آموختن را به من آموختند و با سپاس و قدر داني از استاد ارجمندم جناب آقاي مهندس مهدي حريزي كه از راهنمايي و زحمات بي دريغشان بهره ها بردم .
فهرست مطالب
عنوان صفحه
تقدير و تشكر
تجزيه و تحليل به روش UML 1
قانون تجارت الكترونيك 2
قانون تجارت الكترونيك 6
سناريو 18
دليل استفاده از روش UML 18
RATIONAL ROSE 19
نمودار مورد کاربرد (USECASE DIAGRAM) 19
نمودار کلاس (CLASS DIAGRAM) 20
نمودار توالي : (SEQUENCE DIAGRAM) 21
نمودار همکاري: (COLLABORATION DIAGRAM) 22
نمودار فعاليت: (ACTIVITY DIAGRAM) 23
ابزار طراحي برنامه 24
دليل استفاده از بانک اطلاعاتي SQL SERVER2000 24
استفاده از برنامه ويژوال بيسيک 6 24
طراحي برنامه 25
ساختار جداول در SQL 25
امکان سنجي کاربري نرم افزار 26
منابع و مراجع 27
سيستم کتابداري الکترونيکي
تجزيه و تحليل به روش UML
بانک اطلاعات SQL SERVER2000
زبان برنامه نويسي ويژوال بيسيک 6
قانون تجارت الكترونيك
در تاريخ 9/5/81 دولت جمهوري اسلامي به اين نتيجه رسيد كه داخل شدن در مباحث تجارت الكترونيك امروزه به يكي از مباحث مهم و واقعيتهاي اساسي اقتصاد جهاني تبديل شده است. هر چند که از لحاظ حقوقي و چه از لحاظ فني مسأله، موضوع قابل بحثي مينمود ليكن در اين تاريخ كليت قضيه به عنوان (سياست تجارت الكترونيك) به تصويب هيأت دولت رسيد: كابينه تصميم گرفت مسووليت امر را به سه وزارتخانه بازرگاني، علوم و ارتباطات بسپارد. پس از آن بود كه لايحه قانون تجارت الكترونيك تهيه و تقديم مجلس شورای اسلامي شد.
همواره عرصههاي جديد كه بر روي زندگي بشريت باز ميشوند با مشكل عمدهاي به نام فقدان قانونمندي لازم مواجه هستند. بحث تجارت در اينترنت نيز از اين قاعده مستنثي نيست. البته اين مشكل تنها مختص كشور ما نيز نبوده است بلكه بسياري از ديگر كشورهايي نيز كه پيش از ما به اهميت مباحث تجارت در اينترنت واقف شدهاند با چنين مسألهاي مواجه بوده و هستند.
حدود 6 دهه پيش كه اينترنت در ايالات متحده متولد شد دنيايي جديد ولي مجازي را به ارمغان آورد كه به نوعي همزاد جهان طبيعي مينمود. شايد بتوان محيط سايبر را به سايهي جهان طبيعي تشبيه نمود كه هر آنچه در آن وجود دارد ميتواند در محيط جديد نيز به وجود آيد.
البته محيط جديد هر چند امكان ايجاد بسياري از امكانات محيط طبيعي را در خود جمع كرده بود ليكن ميتوانست با مؤلفههايي همانند سرعت و دقت، اوضاعي به مراتب بهنجارتر و آمادهتر را در اختيار جهانيان قرار دهد. از اين رو بود كه اينترنت به سرعت وارد عرصههاي مختلف زندگي بشري شد. يكي از اين عرصهها تجارت الكترونيك بود كه به سرعت مؤلفههاي قديمي و سنتي تجارت را با تحولاتي عميق روبهرو ساخت. سالها و قرنها تا جدال با شيوههاي معمول خود توانسته بودند دنيايي را فراروي خويش خلق نموده و به اتكاي آن سنتي را به عنوان سنت تجاري ابداع نمايند. هر چند تجار به واسطه روحيات ترقيخواه خويش از هر پيشرفتي كه بشريت به آن نائل ميشد براي ترقي سنت خويش سود ميبرد ليكن چه فتح دريا و چه ايجاد انقلاب صنعتي و پس از آن به صدا درآمدن سوت قطارها هيچ يك نميتوانست به اندازه انقلاب اطلاعات در تحولات مؤثر واقع شوند. هر چند تمام تحولات گذشته باعث خرق عادات شده بودند ليكن ICT توانست انقلابي در كليت عادات و رويههاي موجود ايجاد نمايد.
اين مسأله تا بدانجا پيش رفت كه اگر كشوري به تجارت در اينترنت بيتوجهي نشان دهد در عرصه بينالمللي با يك انزواي خود خواسته و منطقي مواجه خواهد شد. هماكنون برآوردها نشان ميدهد كشورهايي كه تا سال 2010 ميلادي نتوانند خود را به بازيگر عرصههاي ICT تبديل نمايند پس از آن تنها به تماشاگران اين عرصه تبديل خواهند شد زيرا فاصلهها به قدري افزايش يافتهاند كه ديگر پر كردن آنها از جمله محالات تلقي ميگردد. دنياي متمدن به مثابه ماشين بسيار پيشرفته مرسدس بنزي بود كه با سرعت نهايي خود در حال حركت بوده و جهان سوم سوار بر چهارپاي خسته خويش در حال پيمودن اين راه ميبود. ليكن كشورهاي پيشرفته هماكنون از ماشين خود پياده شده و سوار بر فضاپيماهاي مافوق صوت شدهاند. حال تصور كنيد كه چگونه ميتوان با چهارپاي لاغر خويش به گرد اين فضاپيماهاي پيشرفته رسيد. در اين نوشته سعي ما بر اين است تا با دقت در متن قانون تجارت الكترونيك، مصوب مجلس شوراي اسلامي و مقايسه آن با واقعيتهاي موجود در e – commerc به نقاط قوت و ضعف قانونمندسازي اين فضاي جديد در كشورمان بپردازيم.
الف) تصويب قانون:
لايحه تقديمي به مجلس شوراي اسلامي پس از بحث در مجلس در تاريخ 17/10/1382 به تصويب رسيد و پس از طي مراحل قانوني از سوي رئيس وقت مجلس براي اجرا به رئيس جمهور ارسال شد. اين قانون با عنوان قانون تجارت الكترونيك نامگذاري شده و در 79 ماده و چهار فصل تصويب گرديده است.
ماده يك قانون به قلمرو خود ميپردازد. استفاده از كلمات نامأنوس كه هم براي تجار و هم حقوقدانان تازهكار ايراني در عرصه تجارت الكترونيك بسيار نامفهوم مينمايد جاي بحث و تأمل خواهد داشت.
در ابتداي اين ماده هدف اين قانون، ايجاد مبادله آسان و ايمن براي اطلاعات عنوان شده است البته تجارت الكترونيك كليت اطلاعات را شامل نميشود و لازم بود كه قانونگذار مشخص نمايد كه منظور اطلاعات در اين بند چه نوع اطلاعاتي است. آيا از همه انواع اطلاعات كه در محيط مجازي وجود دارد (همانند اطلاعات دولتي) ميتوان به منظور تجاري بهرهبرداري كرد؟
ب) تعريف تجارت الكترونيك
براي دخول صحيح د این فایل کارآموزی به صورت فایل Word تهیه شده است این سایت به کاربران امکان میدهد تمام پروژهها، گزارشهای کارآموزی و مقالات دیگر را به راحتی دانلود کنند. این امکان برای دانشجویان و پژوهشگران بسیار مفید است زیرا میتوانند به راحتی به منابع مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند و از آنها برای ارائه یا تحقیقات خود استفاده کنند. این سایت به عنوان یک مرجع معتبر و قابل اعتماد برای دسترسی به مطالب علمی و آموزشی شناخته شده است و کاربران میتوانند با اطمینان از اطلاعات موجود در آن استفاده کنند.
لطفا توجه کنيد اين فايل کار آموزي” تجزيه تحليل و طراحي سيستم کتابداري کامپيوتري ” که در اختيار شما قرار دارد ، بصورت قابل ويرايش مي باشد و در خود صفحات ورد بدون بهم ريختگي قرار گرفته است.لذا امکان تغيير و ويرايش محتواي اين فايل کارآموزي براي شما فراهم است..
تعداد صفحات ورد : 28
فرمت فايل : وورد
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.