گزارشکارآموزی
موضوع : دستگاه شارژر و مراکز تلفن
مکان : اداره مخابرات شهرستان ايذه
استاد کارآموزی : مهندس فرهادي
تهيه کننده : مجید بنداني
شماره دانشجويي 86114106
رشته :كارداني ICT
دي ماه 88
تقدیر و تشکر:
«ن.والقلم وما يسطرون»
تقديم به دوستداران علم ودانش ؛ لحظه هاست كه آدمي را هيچ وپوچ مي كند لحظه هاست كه انسان را فرسوده وخسته از زندگاني مي كند لحظه هاست كه عمر ما را به پايان مي رسانند ولحظه هاست كه انسان را فريب مي دهند بياييد از پس لحظه ها بگريزيم به اميد لحظه بعدي زندگي نكنيم اينگونه بيانديشيم كه انگارلحظه بعدي پس راه ما نيست واز همين لحظه لذت ببريم نه به اميد لحظۀ بعدي …
از استاد گرانقدرجناب آقاي مهندس فرهادي كه مشوق اصلي من وساير دانشجويان بوده اند تقدير وتشكر فراوان مي كنم و از خداوند متعال براي ايشان آرزوي موفقيت، بهروزي وسلامتي را خواهانم .
مجيد بنداني
دي ماه 88
مقدمه :
مخابرات به عنوان ارسال و دريافت خبر از دير زمان در اين كشور كهنسال رايج بوده است. يعني زمانهاي كه بشر به وسيله دود و آتش و سپس به وسيله نور و آينه و يا پيك و چاپار و تپه ها ايستگاههاي بين راهي اخبار و اطلاعات مهم اجتماعي و كشوري را به اقصي نقاط يك كشور و يا ما بين كشورهاي همجوار و ارسال و يا دريافت مي كرده اند.
اينك متجاوز از يك قرن از زماني كه مخابرات جديد برقي در ايران شروع به كار نموده مي گذرد و اين امر با معرفي تلگراف مورس از سال 1236 و سپس ارتباط تلفني ما بين تهران و شهر ري در سال 1266 آغاز گرديد.
پيشرفت و دست آوردهاي علمي بشر در زمينه مخابرات . الكتريسيته و الكترونيك آنچنان دگرگوني در صنعت مخابرات ايجاد نموده كه امروزه انواع سرويسهاي مخابراتي يا كيفيت عالي و با نرخهاي ارزان مي تواند در دسترسي دور افتاده ترين نقاط كشور قرار گيرد.
در كشور ما ايران نيز تحولات صنعت دمخابرات ادامه داشته بطوريكه استفاده از انواع تكنيك هاي مخابراتي بي سيم و باسيم نظر بوده و اين امر خصوصاً بعد از انقلاب شكوهمند اسلامي ايران براي ايجاد امكانات و سرويس هاي مخابراتي در روستاها و نقاط دور افتاده كشور از اهميت والائي برخوردار گرديده است.
اكنون با استفاده از مركز خود كار تلفن و كابلها و شبكه هاي ارتباتي بين شهري كه شامل شبكه هاي مايكروويو، كارير،PGM،UHF،VHF،HF ونيز تجهيزات تلفن خودكار بين شهري بين المللي و ارتباطات ماهوارهاي مي باشد، امكان برقراري ارتباط تلفني در شهرها و مابين شهرها و نيز در حد بين المللي وجود دارد.
با توجه به وسعت و تنوع خدمات و سرويسهاي مخابراتي، تهيه و تدوين آئين نامه ها و دستورالعمل هاي اجرائي مشتمل بر: تعرفه ها، نحوه ارائه خدمات و روابط بهره گيرندگان سرويس هاي خدماتي كه در اين جزوه شرح داده مي شود با شركت مخابرات، ضروري تشخص داده شده و لذا فعاليت هاي همه جانبه اي در اين زمينه بعمل آمد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول- آشنايي كلي با مكان كارآموزي……………………….. 6
1-1. تارخچه……………………………………………………………..7
2-1. نمودار سازماني و تشكيلات……………………………………….11
3-1. نوع محصولات توليدي يا خدماتي …………………………………11
4-1. شرح مختصري از فرآيند توليدي يا خدماتي………………………..12
فصل دوم- ارزيابي بخش هاي مرتبط با رشته علمي……………….17
1-2. موقعيت رشته كارآموز در واحد صنعتي …………………………..18
2-2. بررسي شرح وظايف رشته كارآموز در واحد صنعتي …………….18
3-2. امور جاري در دست اقدام …………………………………………19
4-2. برنامه هاي آينده …………………………………………………… 19
5-2. تكليف هاي كه توسط رشته مورد نظر در واحد صنعتي بكار مي رود.19
فصل سوم – ………………………………..
بخش اول- مقدمهای بر منبع تغذيه…………………………………..
بخش دوم – شارژر 48ولت 20آمپر (مدل C ……………………
بخش سوم – شارژر سوئيچينگ PSU-180 ………………………
بخش چهارم – کياتل…………………………………………………….
بخش پنجم : – بررسي و رفع اشكال انواع برد مركز تلفن……………….
مراجع : ………………………………………………………………………….
فصل اول
[1]
آشنايي كلي با
مکان کارآموزی
1-1-تاريخچه مخابرات :
طبق نوشته مورخان ، در زمانهاي قديم اتفاقات مهم(از قبيل حمله دشمن ، فتوحات و پيروزي ها، شكست ، شيوع بيماري ) را از طريق بر افروختن آتش يا ايجاد دود در ارتفاعات و قلل كوهها و يا بوسيله علائم ممكن ديگر خبر مي دادند . بعدها با حركت دادن مشعل وشن و يا با استفاده از مشعلهاي روشن كوتاه و بلند و همچنين تكرار صداهائي كه بئسيله دهان يا وسايلي از قبيل طبل ، شيپور بوق انجام مي گرفت وقايع مهم مانند :آتش فشان ، سيل ، طوفان ، صاعقه . خطرات ديگر را اطلاع مي دادند. نظر باينكه زبانهاي مورد تكلم در بين اقدام با هم فرق مي كرد. در نتيجه از لغات يك هجائي استفاده مي گرديد. با گذشت ايام فن مبادله پيام به تدريج راه تكامل پيمود، بنحوي كه در سال 1254 هجري قمري خط و نفليه اختراع گرديد. در سال 1268 هجري قمري دستگاه مورس برقي بوجود آمد. در سال 1236 هجري شمسي اولين خط تلگراف خودكار بين تهران و زنجان و سپس تهران و تبريز ايجاد گرديد. در سال 1266 در مسير اولين خط راه آهن ايران (ماشين دودي) يك خط تلفني بين تهران- حضرت عبدالعظيم دائر گردئد . تاريخچه مخابرات و ارائه خدمات مخابراتي در ايران را مي توان بشرح ذيل خلاصه نمود.
الف : تلفن شهري و مركز تلفني
– در سال 1266 يك خط تلفني بين تهران و شهر ري يعني در ابتدا و انتها مسير راه آهن تهران- حضرت عبدالعظيم ايجاد گرديد.
– در سال 1295 شانزده شهر ايران داراي ارتباط تلفني با تهران بود.
– در سال 1305 اولين مركز تلفن مغناطيسي در تهران دائر گرديد.
– در سال 1311 شركت سهامي تلفن ايران شروع به فعاليت نمود.
– در سال 1318 اولين مركز تلفن خودكار ايران (مركز تلفن اكباتان ) شروع بكار نمود و سپس تا سال 1347 حدود 1 /416000 شماره تجهيزات مراكز تلفن از كمپاني هاي زيمنس و استاندارد الكتريك خريداري شد.
– در سال 1348 كارخانجات مخابراتي ايران كه تجهيزات مراكز تلفن را توليد مي نمود شروع بكار نمود و ظرفيت توليد سالانه آن در حال حاضر حدوداً يكصد و بيست هزار شماره مي باشد
– از سال 1363 نصب اولين مركز تمام ديجيتال و كامپيوتريزه تلفن شهري در مركز تلفن دانشگاه در تهران شروع گرديد.
ب: ارتباطات بين شهري و راه دور
– در سال 1285 ارتباط بين شهري بين تهران و قلهك ايجاد گرديد.
تا سال 1315 حدود 24 شهر ايران از طريق خطوط هوائي داراي ارتباط بين شهري گرديدند
– در سال 1325 مقداري خطوط هوائي و دستگاههاي كارير كه از طرف قواي اشغالگرد و طول جنگ جهانيدوم در ايران نصب شده بود در اختيار ايران گرفت .
– در سال 1326 استفاده از دستگاههاي كارير در رويخطوط هوائي آغاز گردئد.
– در سال 1332 دوازده سيستم كارير دوازده سيستم بي سيم وي.اچ.اف(V.H.F) و چند دستگاه بي سيم 400 واتي اچ.اف(H.F) در ايران در حال كار بود.
– تا سال 1341 تعداد 31 شهر ايران نيز بوسيله بي سيم داراي ارتباط بين شهري شده بود.
در سال 1343 استفاده از شبكه هاي مايكروويو در كشور شروع گرديد و اولين خط مايكروويو بين تهران و حلقه دره كرج با ظرفيت 120 كانال براي ارتباطات داخل و خارج كشور مورد بهره برداري قرار گرفت.
– در سال 1345 شبكه مايكروويو منطقه اي ستنوكه كشور هاي تركيه ،ايران و پاكستان را بهم ارتباط داده و ارتباطات داخلي آنها را نيز در طول مسير برقرار مي نمود بطول 3800 كليومتر و ظرفيت نهائي 600 كانال افتتاح این فایل کارآموزی به صورت فایل Word تهیه شده است این سایت به کاربران امکان میدهد تمام پروژهها، گزارشهای کارآموزی و مقالات دیگر را به راحتی دانلود کنند. این امکان برای دانشجویان و پژوهشگران بسیار مفید است زیرا میتوانند به راحتی به منابع مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند و از آنها برای ارائه یا تحقیقات خود استفاده کنند. این سایت به عنوان یک مرجع معتبر و قابل اعتماد برای دسترسی به مطالب علمی و آموزشی شناخته شده است و کاربران میتوانند با اطمینان از اطلاعات موجود در آن استفاده کنند.
لطفا توجه کنيد اين فايل کار آموزي” دستگاه شارژر و مراکز تلفن ” که در اختيار شما قرار دارد ، بصورت قابل ويرايش مي باشد و در خود صفحات ورد بدون بهم ريختگي قرار گرفته است.لذا امکان تغيير و ويرايش محتواي اين فايل کارآموزي براي شما فراهم است..
تعداد صفحات ورد : 48
فرمت فايل : وورد
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.