فهرست
1-مكان كارآموزي
2-دستورالعمل فعاليت مكان كارآموزي
3-اطلاعات كسب شده در دفتر ساختماني «مكان كارآموزي»
4-اطلاعات كسب شده در محل اجراي ساختمانها
مكان كارآموزي
مكان كارآموزي دفتر ساختماني است كه بوسيله 2 مهندس اداره
مي شود و 1 اتوكدكار تحت نظارت آنان در اين بخش به فعاليت
مي پردازد .
طرح كلي مكان «دفتر ساختماني»
اطلاعات كسب شده در دفتر ساختماني
اطلاعات حاصل از دفترچه پيمان
بتاريخ …………. در ……… بين …………….. كه در اين پيمان كارفرما ناميده
مي شود با نمايندگي ……….. از يكطرف و شركت / موسسه ……… كه بشماره …………… مورخ …………. در اداره ثبت شركتها و مالكيت صنعتي …………. به ثبت رسيده و در اين پيمان پيمانكار ناميده مي شود و اقامتگاه آن ……………….. ……………… مي باشد با نمايندگي ……………. دارندگان امضاء تعهدآور شركت / موسسه از طرف ديگر پيمان زير منعقد مي گردد :
ماده 1 – موضوع پيمان
موضوع پيمان عبارت از اجراي عمليات زير است :
كارهاي اصلي
الف :
ب:
ج:
د:
كارهاي فرعي
و:
ز:
ح:
و بالاخره كارهاي احتمالي موضوع ماده 30 شرائط عمومي پيمان كه طبق اسناد و مدارك مندرج در ماده 2 انجام مي شود .
ماده 2 – اسناد و مدارك پيمان
پيمان شامل اسناد و مدارك زير است :
الف : پيمان حاضر
ب : شرايط عمومي پيمان
ج : مشخصات عمومي
د : مشخصات فني خصوصي
هـ : فهرست بهاء وبرآورد تقريبي مقادير كار
و : نقشه هاي كلي و تفصيلي اجرائي
ز : برنامه تفصيلي اجرائي و صورتمجلس ها و موافقتنامه ها و هر نوع سند ديگري كه در مورد كارها و قيمت هاي جديد يا امور ديگر در مدت پيمان تنظيم گردد و بامضاي طرفين برسد .
تبصره 1 – هر گاه بين مواد و فصول بعضي از اسناد و مدارك بالا تناقضي وجود داشته باشد در درجه اول پيمان حاضر و در درجه دوم مشخصات فني خصوصي و در درجه سوم فهرست بهاء و در درجه چهارم شرايط عمومي پيمان و در درجه پنجم نقشه هاي كلي و تفصيلي اجرائي ملاك عمل خواهد بود و اگر اين تناقض مربوط به قيمتها باشد در درجه اول متن فهرست بهاء معتبر خواهد بود .
ماده 3 – مبلغ پيمان
مبلغ اوليه پيمان بالغ بر (بعدد) ………………………………………………. ريال (بحروف) ……………………………………………………………………………….ريال است كه بر اساس قيمتهاي واحد پيشنهادي پيمانكار و مقادير تقريبي منضم به پيمان (موضوع بند هـ ماده 2 پيمان محاسبه شده است .
اين مبلغ تابع تغييرات مقادير كارها و كارهاي جديد مندرج در مواد 29 و30 شرايط عمومي پيمان مي باشد .
ماده 4 – مدت پيمان
مدت پيمان ……………. روز / ماه شمسي و شامل دو قسمت زير است :
1-مدت تهيه تجهيزات و تشكيل كارگاه ………… ماه / روز
2-مدت اجراي عمليات …………….. ماه / روز كه از پايان مدت تهيه تجهيزات و تشكيل كارگاه شروع مي شود .
شروع مدت پيمان عبارت است از تاريخ اولين صورتمجلس تحويل كارگاه .
پيمانكار متعهد است در مدت پيمان لااقل نود و هفت درصد كارهاي
موضوع پيمان را انجام داده و از كارفرما تقاضاي تحويل موقت كند .
ماده 5 – دوره تضمين كارها
حسن انجام كليه عمليات موضوع پيمان از تاريخ تحويل موقت براي مدت ……… روز / ماده شمسي از طرف پيمانكار تضمين مي گردد و اين مدت بنام «دوره تضمين» ناميده مي شود .
اگر در دوره تضمين معايب و تقائصي در كار مشهود شود كه ناشي از عدم رعايت مشخصات و يا بكار بردن مصالح بد يا نامرغوب باشد پيمانكار مكلف است آن معايب و نقائص را بهزينه خود رفع كند . براي اين منظور كارفرما مراتب را با ذكر معايب و نقائص و محل آنها كتباً به پيمانكار ابلاغ
مي كند و پيمانكار بايد حداكثر پانزده روز بعد از ابلاغ مراتب شروع برفع معايب و نقائص كند و آنها را طي مدتي كه با تراضي كارفرما معين مي شود رفع نمايد .
هرگاه پيمانكار در انجام اين تعهد خود قصور ورزد و يا مسامحه كند كارفرما حق دارد آن معايب و نقائص را راساً و يا بهر ترتيب كه مقتضي بداند رفع كند و هزينه آنرا باضافه پانزده درصد از محل تضمين پيمانكار يا هر نوع
مطالبات و سپرده اي كه پيمانكار نزد او دارد برداشت كند .
ماده 6 – نظارت در اجرا
نظارت در اجراي تعهداتيكه پيمانكار بر طبق مفاد اين پيمان و اسناد و مدارك پيوست آن تقبل نموده است از طرف كارفرما بعهده …………………………. بنشاني ………………………………………………………………………………………. كه در اين پيمان «دستگاه نظارت» ناميده مي شود واگذار گرديده است و پيمانكار موظف است كارها را بر طبق پيمان و اصول فني و همچنين بر طبق دستورات و تعليماتيكه دستگاه نظارت يا نماينده آن در حدود مشخصات اسناد و مدارك پيوست پيمان مي دهد اجرا كند .
ماده 7 – تعديل آحاد بهاء پيمان
قيمتهاي واحد مربوط به عمليات موضوع اين پيمان بر حسب مورد بر اساس
شرايط عمومي پيمان تعديل خواهد شد .
پيمانكار كارفرما
اطلاعات حاصل از ساختمانهاي مسكوني
ساختمانهاي مسكوني :
1-حداقل سطح زيربنا در تمام تراكمها و مناطق براي هر يك واحد مسكوني در هر شرايط نميبايست از هشتاد متر مربع و پنج متر مربع كمتر باشد .
2-در كليه مناطق مسكوني و تراكمهاي مختلف ، حداكثر زيربناي زيرزمين معادل سطح زيربناي طبقه همكف و منطبق بر آن جهت استقرار عناصري از قبيل پاركينگ ، انبار ، رختشويخانه ، سرويس و تاسيسات ساختماني مي باشد كه تحت هر شرايطي استفاده از آن جهت سكونت دائمي غيرمجاز و ارتفاع سطح همكف حياط تا زير سقف زيرزمين با حداقل ارتفاع هفتاد سانتيمتر براي نورگير نميبايست بيش از 2/1 متر باشد .
3-صرفاً زيرزمينهاي احداث شده با رعايت تبصره فوق در محاسبه حداكثر سطح كل طبقات محسوب نخواهند شد .
4-مساحت حياط خلوت جهت نورگيري اطاقهاي اصلي بر اساس سطوح مندرج در جداول با حداقل 2 متر عرض تعيين مي گردد كه اين مقدار جهت نورگيري آشپزخانه حداقل 3 درصد مساحت كل زمين با عرض 2 متر و جهت نور طبيعي سرويسهاي بهداشتي حداقل 2 متر مربع خواهد بود .
تعداد واحد مستقل مجاز در هر پلاك =
5-فضاهاي باز داخلي مانند نورگيرها و غيره در صورتي مي توانند جزو فضاهاي باز محسوب شد كه از 10 درصد سطح كل زمين با حداقل 2 متر عرض كمتر نباشد .
6-در صورتيكه ساختمان داراي پيلوتي باشد هر مقدار از فضاي زير پيلوتي كه حداقل دو برابر باز داشته و داراي ارتفاع حداكثر 20/2 متر باشد در محاسبه حداكثر سطح كل طبقات محسوب نخواهد شد .
7-در مورد ساختمانهائيكه در بر پيش از يك معبر قرار گيرند ، ضوابط مربوط به حداقل فضاي باز مسكوني بشرح زير تعديل مي گردد .
-چنانچه در بر دو معبر قرار گيرند ، 10 درصد از حداقل فضاي باز مجاز كاسته مي شود .
-چنانچه در بر سه معبر قرار گيرند ، 20 درصد از حداقل فضاي باز كاسته مي شود .
-چنانچه در بر چهار معبر قرار گيرند ، 30 درصد از حداقل فضاي باز مجاز كاسته مي شود .
8-پيش آمدگي خارجي ساختمان (مانند بالكن ، پله يا ايوان) چنانچه ذكر شد ، در خارج از حريم بالكن ساختمان مجاز نيست و در داخل حريم چنانچه طرفين آن باز باشد ، نصف مساحت آن جزء سطح طبقات محسوب مي شود و چنانچه طرفين آن بسته باشد دو سوم آن جزء سطح طبقات محاسبه خواهد شد .
اطلاعات حاصل از ساختمانهاي تجارت
ساختمانهاي تجاري :
1-هرنوع تغيير اساسي با تكميل ساختمان هاي تجاري مي بايست با توجه به كليه ضوايط اين طرح انجام گيرد .
2-در مورد ساختمانهاي تجاري واقع در محدوده هاي حفاظت شده و حرايم رعايت ضوابط ساختماني ويژه اين محدوده ها نسبت به ضوابط عمومي فوق الويت دارد .
3-عمق واحدهاي تجاري در مركز محله حداقل 6 متر در مراكز ناحيه 8 وتجاري مركز شهر و حوزه مختلط 10 متر است مگر آنكه عمق پلاك زمين از اين مقدار كمتر باشد .
4-ارتفاع مغازه ها از كف تمام شده تا زير سقف نميبايست از 5 متر كمتر و همچنين دهانه مغازه كمتر از 4 متر باشد .
5-در كليه ساختمانهاي تجاري سطح كل زيربنا در طبقه همكف از هشتاد درصد (80%) و در طبقات بالاتر از 60% سطح كل زمين تجاوز نكند .
6-هر پنج واحد تجاري (مغازه) در مناطق مختلف داراي يك سرويس بهداشتي (توالت ، دستشوئي) باشند كه در محل مناسب پيش بيني شده باشد .
7-در ساختمانهاي تجاري مركز محله كه داراي دو بر و بيشتر باشند ، اندازه پخ ساختمانها برابر با مجموع عرض معابر مجاور و در ساختمانهاي تجاري مركز ناحيه و در حوزه مختلط مركز شهري برابر مجموع عرض معابر مجاور تعيين مي گردد .
8-سطح گذرگاه در طبقه همكف بعد از احداث به مالكيت شهرداري در خواهد آمد و سقف آن در صورت احداث واحدهاي تجاري در طبقات مي بايست در حد آخرين طبقه تجاري باشد .
9-ساختمانهاي موجود تا نوسازي اساسي از تبصره این فایل کارآموزی به صورت فایل Word تهیه شده است این سایت به کاربران امکان میدهد تمام پروژهها، گزارشهای کارآموزی و مقالات دیگر را به راحتی دانلود کنند. این امکان برای دانشجویان و پژوهشگران بسیار مفید است زیرا میتوانند به راحتی به منابع مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند و از آنها برای ارائه یا تحقیقات خود استفاده کنند. این سایت به عنوان یک مرجع معتبر و قابل اعتماد برای دسترسی به مطالب علمی و آموزشی شناخته شده است و کاربران میتوانند با اطمینان از اطلاعات موجود در آن استفاده کنند.
لطفا توجه کنيد اين فايل کار آموزي” دفتر ساختماني ” که در اختيار شما قرار دارد ، بصورت قابل ويرايش مي باشد و در خود صفحات ورد بدون بهم ريختگي قرار گرفته است.لذا امکان تغيير و ويرايش محتواي اين فايل کارآموزي براي شما فراهم است..
تعداد صفحات ورد : 22
فرمت فايل : وورد
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.