این فایل کارآموزی به صورت فایل Word تهیه شده است این سایت به کاربران امکان میدهد تمام پروژهها، گزارشهای کارآموزی و مقالات دیگر را به راحتی دانلود کنند. این امکان برای دانشجویان و پژوهشگران بسیار مفید است زیرا میتوانند به راحتی به منابع مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند و از آنها برای ارائه یا تحقیقات خود استفاده کنند. این سایت به عنوان یک مرجع معتبر و قابل اعتماد برای دسترسی به مطالب علمی و آموزشی شناخته شده است و کاربران میتوانند با اطمینان از اطلاعات موجود در آن استفاده کنند.
شرکت صنا الکترونیک (سهامی خاص) با مدیریت مهندس حمید رضا نعیمی سرابیان در پائیز سال1381 تآسیس گردیدکه با پیگیریهای مهندس نعیمی در اواخر تابستان سال 1382 شرکت صنا الکترونیک رسما به ثبت رسید . در اواخر بهار سال 1387 با گفتگوهایی که بین من و مهندس نعیمی صورت گرفت قرار شد که من از تاریخ 20/4/1387 (که پس ازانتخاب واحد ترم تابستان زمان و شروع کارورزی تعین گردید) به عنوان کارآموز در شرکت صنا الکترونیک فعالیت داشته باشم و دوران کارآموزی (240ساعت=8ساعت×30روز) را زیر نظر مهندس بهزاد کریمی را با فعالیت در این شرکت سپری کنم .
از فعالیتهای این شرکت میتوان به موارد ذیل اشاره کرد :
1- طراحی و ساخت سیستم های الکترونیکی و مخابراتی
2- اتوماسیون دستگاههای صنعتی(PLC . میکرو کنترلر)
3- مجری دوربینهای مدار بسته و سیستم های حفاظتی
که بخش عمده فعالیتهای این شرکت بر روی طراحی و ساخت مدارهای الکترونیک و اجرای مدارهای قدرت و فرمان دستگاههای صنعتی میباشد .
توجه:
1- باید اعتراف کرد که آیتم سوم به دلیل رکود اقتصادی به فعالیتهای این شرکت اضافه گردیده است.
2- مهندس نعیمی دائی من میباشد ولی خوشبختانه یا متاسفانه ایشون مانند یک کارآموز غریبه با من برخورد میکردند.
3- و نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد در این شرکت منشی خانوم وجود نداشت نمیدونم با چه انگیزه ای در محل کار حاضر میشدم.
4- مهندس ما اونجا به تی کشی هم افتاده بودیم خلاصه اگر مهندس نشیم نظافتچی خوبی میشیم .
همان طور که در مقدمه عرض کردم بخش عمده فعالیتهای این شرکت بر روی طراحی و ساخت مدارهای مختلف الکترونیک میباشد که این امر سبب میشود که با شرکتهایی که در این راستا فعالیت دارند به عنوان شرکت مکمل (بخش سیستمهای الکترونیک) با این شرکتها و گروههای صنعتی همکاری داشته باشد که بخش هایی که در تخصص این شرکت میباشد طراحی و به مرحله اجرا در آورد.از جمله شرکتهایی که شرمت صنا الکترونیک بخش طراحی و اجرای سیستمهای قدرت و فرمان این شرکتها را بر عهده داشت نمیتوان به شرکت برین صنعت افتخار اشاره کرد که من بخش عمده دوران کارآموزیم را بر روی سیستم های این شرکت کار میکردم . دستگاه تولیدی در مجموعه برین صنعت افتخار که در سیستمهای قدرت فرمان این مجموعه دست ما بوده دستگاه دوخت و برش و چاپ کیسه های الیاف مصنوعی (پلی پرولین)میباشد که در CDهمراه گزارش کار در 3 track موجود میباشد که track اول مربوط به تولید الیاف مصنوعی و track دوم مربوط به تولید کیسه ها توسط الیافهای مصنوعی و track سوم قسمت چاپ و برش و دوخت میباشد که در حیطه کاری شرکت صنا الکترونیک میباشد به تصویر درآمده است.
این گزارش کار به دلیل این که پس از گذشت یک ماه از اتمام کارورزی تهیه شده کیفیت چندانی ندارد البته اگر به صورت روزانه تهیه میشد هم بهتر و هم پر بارتر از این میشد امیدوارم که همین مقدار تهیه شده کفایت کند.
اولین روز کار ورزی من مورخ 20/4/1387 بود که با هماهنگی های شب گذشته اش با مهندس نعیمی صورت گرفت قرار شد که ساعت 8 صبح 20/4/1387 در محل کارگاه شرکت برین صنعت افتخار (کیلومتر 3 جاده قوچان مقابل البسکو کوچه بعد از قطعات خاور نبش میلان اول)حاضر شوم ولی به دلیل اینکه روز اولی بود که به کارگاه میرفتم با تاخیر ساعت 8:45 رسیدم. اون روز , روز اول آشنایی من با کار و اعضای تیم فنی شرکت صنا الکترونیک و برین صنعت افتخار بود .
در روز اول کارورزی , فعالیت چشم گیرو چندانی نداشتم . چون جلسه اول من بود بیشتر جنبه آشنایی و معرفی اجزا و اصول کار را داشت . روز اول بدین صورت سپری شد . . . !
در روزهای دوم , سوم , . . . به منتاژ و پشتیبانی و گارانتی سیستم ها سپری شد . منظورم از پشتیبانی این است که به دلیل اینکه سیستمهای مونتاز شده توسط این شرکت به گونه ای طراحی شده که کسی جز خود این شرکت سر در نمی آورد و جهت فروش سیستم ها این مزایا را برای مشتریان خود در نظر گرفته است البته به کیفیت و کارا بودن سیستم های خود اطمینان دارند زیرا لوازم به کار رفته در این سیستم ها از نوع مرغوب تهیه گشته است و توسط مهندسین مجرب مونتاژ شده است .
اکنون به تشریح اجزای تشکیل دهنده این سیستمها میپردازم که در حین تشریح قطعه به کارایی این قطعه در سیستم اشاره میکنم:
این بخش دو گروه اصلی تقسیم میشود:
1- سیار((box system
2- ثابت
هر دو این گروه از سیستمها کارایی مشابه دارند که فقط نحوه استفاده از آنها فرق دارد و حتی اجزاء تشکیل دهنده هر دو یکی میباشد .
سیستم سیار((box system
سیستم سیار:(control box c.p.s)
حروف c.p.s بر گرفته شده از حروف اول کلمات Cut . Print . Sewمیباشد (به معنی جعبه کنترل برش,چاپ,دوخت میباشد) که این سیستم جهت سهولت انجام کار و سرویس دهی در خارج از استان بر روی دستگاههای مربوطه جهت بازسازی و به روز کردن(up date system (دستگاههای قدیمی طراحی و تهیه گشته است .که تصویر آن در عکس فوق قابل مشاهده میباشد .
سیستم ثابت
سیستم ثابت :
این سیستم بر روی دستگاهها در کارگاه بر روی دستگاههای مربوطه نصب میگردد که همراه با دستگاه بصورت خط کامل به مشتریان عرضه میگردد. که نمای داخلی آن در عکس فوق قابل مشاهده است .
اکنون به معرفی و اجزای تشکیل دهنده این مجموعه الکترونیکی میپردازیم:
این سیستم از سه گروه عمده تهیه گشته که عبارتند از :
1- پانل کنترل
2- محتوای درونی box
3- قطعات خارج از box مرتبط با سیستم
هر یک از قسمتهای فوق شامل چند بخش دیگر میشوند که عبارتند از:
1- پانل کنترل :
1-1- ولوم های تنظیم
1-2- چراغ های سیگنال
1-3- کلید power
1-4- نمایشگر P.L.C
1-5- ترموستات
2- محتوای درونی BOX :
2-1- اینورتر
2-2- سرو درایو
2-3- مقاومت بریک
2-4- کنتاکتور
2-5- فیوز
2-6- P.L.C
2-7- ماژول آنالوگ P.L.C
2-8- اتصالات
2-9- ترمینالها
3- قطعات خارج از BOX مرتبط با سیستم:
3-1- رله
3-2- سنسور
3-3- موتور
اکنون نوبت تشریح این قسمتهای معرفی شده میباشد:
1-پانل کنترل :
پانل کنترل
1-2-ولوم های تنظیم :
ولوم های تنظیم جهت کنترل , دور اینورتر ها میباشد که در بخش اینورترها به نحوه تنظیم کردن و کار آنها میپردازیم .
1-2- چراغهای سیگنال :
همانطور که در تصویر فوق میبینید پانل دارای سه چراغ سیگنال میباشد که با روشن شدن هر یک از چراغهای سیگنال از بر قرار بودن جریان هر فاز اطمینان حاصل مینمائیم (در صورتی که هر سه چراغ روشن باشد میتوان فهمید که سیستم هر سه فازش فعال است .)
1-3-کلید power :
جهت سهولت در خاموش و روشن کردن دستگاه بر روی پانل تعبیه گشته است .
1-4- نمایشگر P.L.C :
که به آن مانیتورینگ P.L.C هم گفته میشود . که جهت روئیت اجرای فرامین , کنترل و تنظیم بعضی از قسمتهای P.L.C بر روی پانل طراحی شده است که در صورت تعریف خطاها برای P.L.C میتوان در صورت بروز نقص و عیب در دستگاه آنرا بر روی نمایشگر نمایش داد. که لمسی نیز میباشد .
1-5- ترموستات :
جهت کنترل دما و روئیت دمای هیترها که در قسمت برش طراحی گردیده بر روی پانل تعبیه گردیده .
2-محتوای درونی BOX :
محتوای درونی box
2-1- اینورتر :
از جمله سیستمهای بکار برده شده در این دستگاهها اینورتر میباشد . که کار اصلی آن تبدیل برق تک فاز به سه فاز جهت راه اندازی موتورها میباشد همچنین میتوان جهت کنترل دور موتورها , فرکانس کاری دستگاه , زمان شتاب و . . . اشاره کرد . که ظرفیت آنها بر حصب قدرت موتور میباشد(بکار گرفته میشود) . اینورتر از p.l.c فرمان میگیرد که رله نیز رابط بین این دو قسمت میباشد . همچنین جهت تغییر دور موتور توسط یک سری از ترمینالهای کنترلی که توسط ولوم یا ماژول آنالوگ که فرمان آن نیز توسط p.l.c صادر میگردد می توان فرکانس را تغییر داد . اینورتر سمت چپ (kw0.75( جهت موتور یک اسب و اینورتر سمت راست(kw1.5(جهت موتور دو اسب میباشد .
دو سیم زرد که در سمت راست و پائین اینورتر متصل شده اند سیمهای ورودی میباشند که از خروجی رله ها نیز آمده است .و سه سیم قرمز و سیاه و سفید به ولوم متصل گردیده اند و سه سیم مشکی دیگر به عنوان خروجی اینورتر به سر ورودی موتور میرود .
ویکسری دکمه جهت تغییر برنامه اینورتر و یک نمایشگر (متشکل از سه (7.seg بر روی اینورتر طراحی گشته است .
2-2- سرو درایو :
جهت تعیین طول کار برش(که همکاران به آن سانتیمتر برقی نیز میگویند)از دستگاهی به نام سرو درایو(سرو موتور) استفاده میگردد .
که از سه قسمت تشکیل میشود :
1-N-coder : بر اثر چرخش موتور پالسهایی توسط این بخش تولید میشود.
2-موتور (N-coder و موتور به یکدیگر متصل اند این فایل کارآموزی به صورت فایل Word تهیه شده است این سایت به کاربران امکان میدهد تمام پروژهها، گزارشهای کارآموزی و مقالات دیگر را به راحتی دانلود کنند. این امکان برای دانشجویان و پژوهشگران بسیار مفید است زیرا میتوانند به راحتی به منابع مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند و از آنها برای ارائه یا تحقیقات خود استفاده کنند. این سایت به عنوان یک مرجع معتبر و قابل اعتماد برای دسترسی به مطالب علمی و آموزشی شناخته شده است و کاربران میتوانند با اطمینان از اطلاعات موجود در آن استفاده کنند.
لطفا توجه کنيد اين فايل کار آموزي” شرکت صنا الکترونیک کارآموزی ” که در اختيار شما قرار دارد ، بصورت قابل ويرايش مي باشد و در خود صفحات ورد بدون بهم ريختگي قرار گرفته است.لذا امکان تغيير و ويرايش محتواي اين فايل کارآموزي براي شما فراهم است..
تعداد صفحات ورد : 15
فرمت فايل : وورد
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.