کارآموزی پست و شبكه هاي فشار قوي و متوسط، این فایل کارآموزی به صورت فایل Word تهیه شده است این سایت به کاربران امکان میدهد تمام پروژهها، گزارشهای کارآموزی و مقالات دیگر را به راحتی دانلود کنند. این امکان برای دانشجویان و پژوهشگران بسیار مفید است زیرا میتوانند به راحتی به منابع مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند و از آنها برای ارائه یا تحقیقات خود استفاده کنند. این سایت به عنوان یک مرجع معتبر و قابل اعتماد برای دسترسی به مطالب علمی و آموزشی شناخته شده است و کاربران میتوانند با اطمینان از اطلاعات موجود در آن استفاده کنند.
دانشگاه آزاد واحد اسلامي ايذه
گزارش كار آموزي
رشته تحصيلي: الكتروتكنيك
موضوع كار آموزي: پست و شبكه هاي فشار قوي و متوسط
محل كار آموزي: اداره برق واحد عمليات
استاد: مهندس اميري
تهيه كننده : افشين سعيديان
دي ماه سال86
فهرست
عنوان صفحه
تقدير و تشكر 4
فصل اول
تاريخچه 6
مقدمه 8
توضيح 9
فصل دوم
عنوان دستورالعمل 13
شرح عمليات 14
هدف 15
خاموشي ها 16
فيوز سوزي هاي ترانسفورماتور توزيع 17
فصل سوم
پست چيست 25
معايب پستها با عايق گازي 26
ترانس زمين 27
سويچگر 28
جبران كنندههاي توان راكتيو 29
باطري خانه 30
بهينه سازي ابعاد وزن دكلها 31
معيار انتخاب فازي 32
فواصل فازي 34
شبكه هاي توزيع 39
پستهاي توزيع 40
لوازم اندازه گيري و كنترل 41
انواع تلفات 42
خارج كردن كنتورها از مدار 52
منابع 57
تقدير و سپاس
بزرگ پروردگارم را سپاس كه خوشه چين خرمن علم و دانش استاداني به نام، دلسوز، شايسته، سرشار از اندوخته هاي علمي و كمال معنوي كه با پرتو افشاني علوم و فضايل معنويشان چراغ راه اين بنده حقير شدند و آفرين ايزد پاك را كه بنده كمترين خود را ياري نمود تا قدمي در راه كسب علم و معرفت بردارد.
از استاد ارجمند جناب آقاي مهندس منصوري به خاطر ارائه آراء مفيد و سازنده در مباحث مختلف اين تحقيق، صميمانه قدرداني كنم بديهي است كه به پايان رساندن اين تحقيق، بدون رهنمودهاي استادانه ايشان مقدر نمي گشت. لذا برخود لازم ميدانم كه به اين وسيله مراتب امتنان و سپاسگذاري وافر خويش را به محضر ايشان ابراز دارم و سربلندي و موفقيت روز افزون ايشان را از خداوند منان آرزو مي كنم.
با سپاس فراوان
افشين سعيديان دانشجوي رشته الكترتكنيك واحد ايذه
دي ماه 86
فصل اول
تــاريخچه شركت
با توجه به اينكه كارآموزي اينجانب افشين سعيديان دانشجوي رشته الكتروتكنيك در شركت توزيع نيروي برق شهرستان ايذه صورت گرفت لازم است كه در ابتدا اطلاعاتي در خصوص تاريخچه تشكيل اين شركت چگونگي و نحوۀ خدمات رساني به مشتركين اين شهرستان داده شود.
محلي كه در حال حاضربعنوان قسمت اتفاقات، عمليات و خدمات مشتركين برقي ايذه((نيروگاه سابق)) مي باشد.در سال 1346به نام موتورخانه شهرداري،كه اين موتور خانه توسط ژنراتور ديزلي كه دو دستگاه آن با توان اسمي((kvA160))كيلو ولت امپر ويك دستگاه ديگر باظرفيت kvA 500 ساخت كشور آمريكا بافت قديمي اين شهرستان را تغذيه مي نمود كه پس اززمان اندكي ولتاژ توليدشده توسط نيروگاه MVA 5/.مگاولت آمپر((V400ولت))كه توسط دو دستگاه ترانس با ظرفيت kvA 800كيلو ولت آمپركه kvA 12درقسمت اوليه اين ترانس وارد مي شد و بعد از افزايش داده شدن V 1100 V 400 ولتاژ 400ولت توليد شده توسط نيروگاه مذكوربه قسمت ثانويه ترانس ها داده مي شد و از اوليه آن ولتاژ KV 11كيلو وات به داخل شهرآورده مي شد ،كه توسط 16دستگاه ترانس در نقاط مختلف«بافت قديمي شهر» تبديل به فشار ضعيف و در نهايت انشعاب تكفاز و سه فاز مشتركين از آن تغذيه مي شد.
لازم به ذكر است كه بهره برداري و نگهداري برق اين شهرستان در سال1352رسماً تحويل سازمان برق گرديد.
اين وضعيت تا اواخر سال 1356ادامه داشت تا اينكه در آن زمان با احداث شبكه متوسط kV 33 كيلو وات با مسير طولاني در شهرستان هفتكل به باغملك و ايذه برق اين دو شهر از اين طريق،30شبكه و فيدرFederمجزا ايستگاه متصل شد.
و اما با گسترش اين دو شهرستان،ساخت و ساز،توسعه شهري و روستاهاي همجوار علاوه بر بالارفتن ميزان بار و توان مورد نياز جهت تأمين برق مشتركين جديد ومعضلات و مشكلهاي فراواني نيز در خصوص تأمين و نگهداري اين فيدر ناشي از طولاني بودن آن«افت ولتاژ شديد در نقاط انتهايي »تكميل شدن ظرفيت فيدر آسيب پذيري شبكه از طريق رعد و برق،شكستگي قطرها،باد وطوفان نهايتاً در سال به همت اداره برق استان خط انتقال دو مدار فشار قويKV 137كيلوولت«خطوط707/6=7»ازايستگاه132/230كيلو وات شهرستان رامهرمز به ايذه انتقال يافت كه اين خطوط ابتدا وارد محلي به نام پست برق كه در 3كيلومتري ايذه مي باشد وارد مي شد كه اين پست برق يا همان ايستگاه برق كنوني33/132با دو دستگاه
ترانس پارالل موازي به ظرفيتMWA(27-20)مگا ولت آمپر و6فيدر خروجي kV 33 به نام هاي 5022،5012،5032،5042،5052،5062،
تأسيس گرديد كه هم اكنون نيز مشغول به فعاليت است ،ولي ديگر برق شهرستان ايذه از رامهرمز تأمين نمي شود
مقدمه
شرح مختصري درباره ي نيروگاهها و پست ها
نيروگاهها
نيروگاههاي مدرن بر حسب نوع انرژي مورد مصرف عبارتند از نيروگاههاي حرارتي، آبي، هسته اي و نيروگاههايي كه از انرژي باد و يا حرارت دروني زمين استفاده مي كنند. در اين ميان نيروگاه حرارتي(TPS )و آبي(HEPS) از معمولي ترين انواع در صنعت توليد برق مي باشند. نيروگاه حرارتي به كليه نيروگاههاي اطلاق مي شودكه در واحدهاي آن يا احتراق سوخت هاي جامد، مايع و يا گاز در بلويلر و يا در خود محرك اوليه( مانند ديزلها و توربينهاي گازي) توليد انرژي حرارتي و سپس الكتريكي صورت مي پذيرد.انواع نيروگاههاي حرارتي بر حسب نوع سوخت عبارتند از زغال سوز( اعم از زغال به صورت لاشه اي يا پودر شده)گازوئيل سوز( ديزل) نفت سوز، گاز سوز و توربين گازي( كه در آن احتراق گاز مستقيماً در خود توربين صورت مي گيرد).
نكته :
فيوز ترانس يا فيوز لينگ تشكيل شده از يك پايه و يك قيچي مي باشد كه براي ترانس هاي برق قدرت مورد استفاده قرار مي گيرد.
امور برق شهرستان شامل پيوست مي باشد.
توضيح مختصر:
1) اداره خدمات مشتركين : واگذاري انشعابات – خدمات پس از فروش شامل قطع و وصل مجدد تعويض كنتور- تعويض تخته- تعويض سيم كشي و خدمات كلي پس از فروش انشعاب.
2) اداره عمليات : شامل حفظ و نگهداري شبكه و خدمات پس از كارهاي عمليات.
3) اداره مهندسي : احداث شبكه طراحي و نظارت توس این فایل کارآموزی به صورت فایل Word تهیه شده است این سایت به کاربران امکان میدهد تمام پروژهها، گزارشهای کارآموزی و مقالات دیگر را به راحتی دانلود کنند. این امکان برای دانشجویان و پژوهشگران بسیار مفید است زیرا میتوانند به راحتی به منابع مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند و از آنها برای ارائه یا تحقیقات خود استفاده کنند. این سایت به عنوان یک مرجع معتبر و قابل اعتماد برای دسترسی به مطالب علمی و آموزشی شناخته شده است و کاربران میتوانند با اطمینان از اطلاعات موجود در آن استفاده کنند.
لطفا توجه کنيد اين فايل کار آموزي” پست و شبكه هاي فشار قوي و متوسط ” که در اختيار شما قرار دارد ، بصورت قابل ويرايش مي باشد و در خود صفحات ورد بدون بهم ريختگي قرار گرفته است.لذا امکان تغيير و ويرايش محتواي اين فايل کارآموزي براي شما فراهم است..
تعداد صفحات ورد : 51
فرمت فايل : وورد
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.