پاورپوینت مدار الکتریکی
پاورپوینت مدار الکتریکی فایل ppt به عنوان یک مسیر بسته، شامل اجزای مختلفی است که الکترون های منبع ولتاژ یا جریان را به سمت مقصد حرکت می دهند. این مدار از اجزای الکتریکی مانند مقاومت، خازن، سلف و غیره تشکیل شده است و برای تولید جریان الکتریکی استفاده می شود.
اصل اولیه مدار الکتریکی، تولید جریان الکتریکی است که با حرکت الکترون ها در اجزای مختلف مدار ایجاد می شود. این جریان الکتریکی به وسیله منابع ولتاژ مانند باتری، ژنراتور و … تامین می شود.
اجزای مختلف مدار با یکدیگر به صورت سری یا موازی مرتبط می شوند. در مدار سری، اجزای مدار در یک خط مشترک به هم متصل شده و در مدار موازی، اجزای مدار به صورت موازی با یکدیگر متصل می شوند.
با استفاده از اجزای مختلف پاورپوینت مدار الکتریکی، می توان توانایی های مختلفی را در اختیار داشته باشیم. به عنوان مثال، با استفاده از مقاومت، می توانیم جریان الکتریکی را کنترل کنیم و با استفاده از خازن، می توانیم جریان الکتریکی را ذخیره کنیم و در لحظاتی که احتیاج داریم، آن را رها کنیم.
بنابراین، مفهوم مدار الکتریکی شامل ترکیب اجزای مختلف مدار با هدف تولید جریان الکتریکی است که با استفاده از منابع ولتاژ مانند باتری، ژنراتور و … به وجود می آید. به کمک اجزای مختلف مدار الکتریکی، می توان توانایی های مختلفی را در اختیار داشته و به صورت موثری از انرژی الکتریکی استفاده کرد.
نام | مدار الکتریکی |
فرمت | ppt |
تعداد اسلاید | 22 |
اجزای مدار الکتریکی و الکترونیکی و تفاوت آنها
مدار الکتریکی متشکل از اجزای الکتریکی همچون مقاومت، خازن و سلف است که برای رسیدن به هدف خاصی طراحی میشود. این اجزای الکتریکی توانایی ایجاد و کنترل جریان الکتریکی را دارند. در حالی که پاورپوینت مدار الکترونیکی از اجزای الکترونیکی مانند دیود، ترانزیستور و غیره تشکیل شده است. این اجزا قادر به کنترل جریان الکتریکی هستند، اما بر خلاف اجزای الکتریکی، به صورت فعال اطلاعات را پردازش میکنند و از آنها استفاده میکنند.
از دیگر تفاوتهای مهم بین اجزای مدار الکتریکی و الکترونیکی میتوان به سرعت، اندازه و توان آنها اشاره کرد. اجزاي مدار الکترونیکی به دلیل استفاده از الکترونیک در پردازش اطلاعات، سریعتر و کوچکتر از اجزای مدار الکتریکی هستند. همچنین، برخلاف اجزای مدار الکتریکی که معمولاً به منابع ولتاژ بالایی نیاز دارند، اجزای مدار الکترونیکی با ولتاژ کمتری کار میکنند و در نتیجه توان کمتری مصرف میکنند.
فصل 3- مدارهای مقاومتی
- مقدمه
- قانون های کیرشف
- مدارتک حلقه ای-مقسم ولتاژ
- مقاومت های موازی و تقسیم جریان
- منابع ولتاژسری و منابع جریان موازی
- تحلیل مدار
- تحلیل سیگنال کوچک
مقدمه
- تحليل و طراحي مدار فعاليتهاي اصلي هستند كه در اين كتاب تشريح شده و جزء مهارت هايكليدي براي يك مهندس برق است.
- تحليل يك مدار به بررسي منظم مدار مفروضي بستگي داردكه براي به دست آوردن اندازه و جهت يك يا چند متغير مداري، مثل جريان يا ولتاژ، طراحيمی شود.
- روند تحليل با بياني از مساله شروع ميشود و معمولاً شامل مدل مداري مفروض است. هدفتعيين اندازه و جهت يك يا چند متغير مدار است و تكليف نهايي، تحقيق درستي حل پيشنهادياست كه در واقع درست ميباشد.
- طراحي فرآيند خلق مداري است كه مجموعهاي از هدفها را برآورده ميكند.
admin –
مدارهای الکتریکی