پاورپوینت پرفشاری خون تشکیل شده از 43 اسلاید فایل ppt زیبا و جذاب طراحی شده است.در سایت فایل پاورپوینت می توانید انواع و اقسام جزوه ها و مقاله های دانش آموزی و دانشجویی با فرمت پاورپوینت تهیه کنید.
آیا به دنبال یک پاورپوینت پرفشاری خون استثنایی هستید؟ ما برای شما چیزی جذاب و بی نظیر طراحی کردهایم! با 43 اسلاید زیبا و جذاب، این فایل ppt به شما امکان میدهد تا به راحتی و با لذت به موضوع پرفشاری خون پرداخته و به دانش خود افزوده کنید.
حتی اگر به دنبال جزوه ها و مقاله های دانش آموزی و دانشجویی با فرمت پاورپوینت هستید، سایت فایل پاورپوینت همه نیازهای شما را پوشش میدهد. پس از این به بعد دیگر نگران نباشید، فقط به فایل پاورپوینت سر بزنید و همه چیز را در اختیار داشته باشید.
پرفشاری خون
پرفشاری خون، یکی از مهمترین عوامل خطر قابل پیشگیری در مرگ زودرس در سراسر جهان است. این وضعیت، باعث افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی میشود. افزایش فشار خون میتواند منجر به بروز بیماریهایی مانند بیماری ایسکمیک قلب، سکته مغزی و بیماری شریانهای پیرامونی شود. علاوه بر این، پرفشاری خون میتواند علت نارسایی قلب، آنوریسم آئورت، تصلب شرایین فراگیر و حتی آمبولی ریه به حساب آید. بنابراین، کنترل و مدیریت مناسب فشار خون از اهمیت بالایی برخوردار است و میتواند در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی تأثیرگذار باشد.
بیماری قلبی عروقی چیست ؟
كاهش خونرساني به عضله قلب به هر علتي منجر به ايجاد ايسكمي (كم خوني ) در عضله قلب شده و ايجاد علائم قلبي ميكند . شايعترين علت اين حالت تصلب شرائين (سختي رگ) است كه عروق قلب (عروق كرونر) را درگير ميكند . تصلب شرائين (سختي رگ) یا آترو اسکلروز ، يك بيماري پيشرونده است كه با ايجاد پلاك روي ديواره داخلي عروق به وجود مي آيد. پلاك ها در نتيجه رسوب كردن چربي و كلسترول و به دنبال آن كلسيم و سلولهاي مرده خون بوجود مي آيند. تصلب شرائين در تمامی شریانهای بدن از جمله شریان مغز، آئورت و کلیه ممکن است ایجاد شود و منجر به سکته مغزی ، آنوریسم آئورت و فشار خون بالا شود . از این رو به صورت کلی بیماری قلبی عروقی تلقی می شود .
بيماري قلبي عروقی از چه سني شروع ميشود ؟
روند ايجاد پلاك چربي در عروق و تصلب شرائين از سنين كودكي و نوجواني شروع مي شود . با افزايش سن تنگي عروق بيشتر مي شود. بيماري بعد از تنگ شدن قابل ملاحظه رگ علا مت دار ميشود . معمولا مرحله علامت دار بيماري بالاي سن 40 سال آغاز ميشود ، مگر در افرادي كه سابقه فاميلي بيماري قلبي زودرس داشته باشند.
فاكتور خطر بيماري قلبي چيست ؟
فاكتور خطر بيماري قلبي عواملي هستند كه در صورتي كه وجود داشته باشند فرد را مستعد ابتلا به بيماري كم خوني عضله قلب مي كنند . اين افراد با نسبت بيشتري نسبت به ساير افراد به بيماري مبتلا ميشوند ، ولي لزوما وجود عوامل خطر دليل بر ابتلا حتمي بيماري قلبي نيست .
آيا بيماري قلبي و فاكتور هاي خطر آن قابل پيشگيري هستند ؟
خوشبختانه اين بيماري قابل پيشگيري است .
ميتوان با در نظر داشتن موارد زیر از بیماری پیشگیری کرد :
- .1روش صحيح زندگي
- .2پيشگيري و درمان فاكتورهاي خطر.
- .3شناخت به موقع بيماري و درمان آن
و بدینوسیله از بروز آن پيشگيري نمود يا آن را به تاخير انداخت.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.