پاورپوینت پر فشاری خون فشار خون بالا تشکیل شده از 18 اسلاید فایل ppt زیبا و جذاب طراحی شده است.در سایت فایل پاورپوینت می توانید انواع و اقسام جزوه ها و مقاله های دانش آموزی و دانشجویی با فرمت پاورپوینت تهیه کنید.
این پاورپوینت شگفت انگیز، با 18 اسلاید فایل ppt زیبا و جذاب، طراحی شده است تا به شما کمک کند درک بهتری از بیماری خود پیدا کنید. با استفاده از سایت فایل پاورپوینت، شما قادر خواهید بود تا انواع و اقسام جزوهها و مقالههای دانش آموزی و دانشجویی را با فرمت پاورپوینت تهیه کنید. به سلامتی خود اهمیت دهید و امروز اقدام کنید!
فشار خون بالا یا پرفشاری خون (هایپرتانژن) یک بیماری مزمن است که در آن فشار خون در شریانها باالا میرود. این بیماری میتواند در دو گروه پرفشاری اولیه و پرفشاری ثانویه دستهبندی شود. در برخی موارد، افزایش فشار خون میتواند منجر به خونریزی مغزی شود. این بیماری برای بسیاری از افراد بیعلامت است ولی میتواند خطرات جدی برای سلامتی ایجاد کند، از جمله بیماریهای قلبی، عروقی، کلیوی و مشکلات بینایی. برخی از عوامل خطر این بیماری شامل ژنتیک، چاقی، استرس، نارسایی کلیه و مصرف سیگار و الکل هستند. درمان این بیماری شامل تغییرات در سبک زندگی و داروهای خاص میباشد. به طور کلی، شناخت این بیماری و اقدامات پیشگیری میتواند به کاهش خطر ابتلا و مدیریت بهتر آن کمک کند.
پر فشاری خون فشار خون بالا
یکی از مهمترین عوامل خطر بروز بیماری های قلبی عروقی شایعترین عامل بروز نارسائی قلبی و سکته مغزی در بسیاری از کشورها شایعترین عامل ایجاد نارسائی کلیه است . نیمی از بیمارانی که فشار خون دارند درمان نمی شوند و فشار خون آنهائی که درمان می شوند. بطور مناسب کنترل نشده است .
تعریف فشار خون :
-نیرویی است که خون بر دیواره رگ هائی که در آن جریان دارد وارد می کند . – فشارخون از افزایش برون ده قلبی یا بالا رفتن مقاومت عروقی یا هر دو ناشی می شود. – متناسب با بالارفتن میزان فشار خون خطر مرگ و میر در اثر بیمارهای قلبی عروقی افزایش می یابد. -درافراد بالغ فشارخون سیستولی 140 میلی متر جیوه یا بالاتر و فشار خون دیاستولی 90 میلی متر جیوه یا بالاتر پرفشارخون محسوب می شود. – هدف از تشخیص و درمان پرفشاری خون کاهش احتمال بروز بیماریهای قلبی عروقی است . لذا طبقه بندی سطح فشار خون درتعیین خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی مهم است.
اپیدمیولوژی توصیفی گروه های پرخطر
شیوع پرفشاری خون به سن ، جنس و نژاد بستگی دارد. درسیاه پوستان بالاتر از سفید پوستان است . درسیاه پوستان سن بروز پائین تر و عوارض فشار خون بیشتر است قبل از 55 سالگی در زنان کمتر از مردان است . شیوع با میزان تحصیل وسطح درآمد نسبت معکوس دارد. در بسیاری کشورها از هر 4 نفر یک نفر مبتلا به پرفشاری خون می شود. بررسی های انجام شده در سال های 1370 -2369 درایران، افراد بالای 15 سال 15% بالا بودن فشار سیستولی و 12% بالا بودن فشار دیاسیتولی داشته اند، در گروه سنی 35 تا 65 ساله بیش از نیمی از افراد فشارخون دیاستولی بالا داشته اند.
admin –
پاورپوینت پر فشاری خون فشار خون بالا