طرح درس کودک شجاع هدیه های آسمانی چهارم ابتدایی تشکیل شده از 2 صفحه ورد و قابل ویرایش می باشد یک طرح درس جذاب و آموزنده است که با بهره گیری از ماجراهای زندگی امام محمد نقی (ع)، دانش آموزان را با شجاعت و ایثار آشنا می کند. این طرح درس دارای اهداف جزئی و رفتاری و وسایل تدریس متنوعی است که به صورت عملی و با استفاده از کتاب درسی، تخته، گچ یا ماژیک و…، دانش آموزان را به خواندن و درک مفاهیم درس کمک می کند.
ارزشیابی تشخیصی این طرح درس نیز به دانش آموزان کمک می کند تا مراحل زندگی امام محمد نقی (ع) را به درستی بفهمند و بتوانند به سوالات مربوط به زندگی امام موسی کاظم (ع) پاسخ دهند. این طرح درس به دانش آموزان کمک می کند تا شجاعت و ایثار امام محمد نقی (ع) را درک کنند و به صورت عملی در کلاس و زندگی خودشان نیز از آن استفاده کنند.
مشخصات طرح درس
نام درس: هدیه های آسمانی پایه: چهارم ابتدایی موضوع : کودک شجاع
هدف کلی :
دانش آموزان با زندگی امام محمد نقی ( ع) آشنا شوند .
اهداف جزئی :
1. با شجاعت امام محمد نقی (ع) آشنا شوند.
2. برای در ک کودک شجاع آماده شوند.
3. کودک شجاع را به صورت عملی در ک کنند.
4. دلیل شجاعت امام محمد نقی (ع) را بفهمند.
اهداف رفتاری
1. فراگیران بتوانند پس از تدریس معلم مراحل زندگی امام محمد نقی را بدانند.
2 . به خواندن درس اهمیت دهند.
وسایل تدریس:
کتاب درسی – تخته –– گچ یا ماژیک و….
ارزشیابی تشخیصی:
1. امام موسی کاظم (ع) در کجا به دنیا آمد ؟
2. نام پدر موسی کاظم (ع) که بود؟
3. نام مادر امام موسی کاظم (ع) که بود؟
4. امام موسی کاظم (ع) چگونه انسانی بود؟
آماده سازی (ایجاد انگیزه ):
تصاویر درس را به بچه ها نشان می دهیم و توجه بچه ها را به تصویر جلب می کنیم.
ارائه درس جدید:
پس ازاجرای ارزشیابی از رفتارهای ورودی دانش آموزان و اشکالات احتمالی نقطه شروع درس را تدریس می کنیم ابتدا دانش آموزان را گروه گروه تقسیم می کنیم طرح درس کودک شجاع هدیه های آسمانی چهارم ابتدایی و از آنها می خواهیم که کتابهایتان را باز کنید و به تصویر نگاه کنید در این تصویر چه می بینید بعد کتابهایتان را ببندید و به درس خوب گوش بدهید تا خوب یاد بگیرید و بعد از اتمام تدریس معلم که خوب یاد گرفته اید چند تا سوال از درس می پرسیم دانش اموزان یاد گرفته اند یا نه . بعد به آنها می گویم کتابهایتان را باز کنید و یکی از دانش اموزان از روی درس بخوانند .
جمع بندی مطالب:
در پایان از آنچه گفته شد نکات مهم را به عنوان جمع بندی و نتیجه گیری پایانی گوشزد می کنیم و نتیجه کلی این است که ما باید شجاع باشیم و از کسی نترسیم .
ارزشیابی پایانی:
از بچه ها می خواهیم که صفحه 46 کتاب خود را باز کنند و متن درس را در گرههای خود بخوانند و پیرامون درس بحث کنند و سوالات درس را انجام دهید و از هر گروه یک سوال بکنیم.
تعیین تکلیف :
1. از سه گروه می خواهیم که در مورد امام محمد نقی ( ع) با کمک بزرگترهایشان یک انشایی بنویسند و بیاورند.
زمان : 45 دقیقه تعداد فراگیران: 15 نفر
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.