طرح درس ساخت ماشین بادی علوم دوم ابتدایی درس هفتم تشکیل شده از 2 صفحه ورد و قابل ویرایش می باشد درس ساخت ماشین بادی در علوم دوم ابتدایی، یک درس جذاب و کاربردی است که به دانشآموزان کمک میکند تا با ساخت یک مدل ساده از ماشینهای بادی، با مفاهیمی همچون صرفهجویی در سوختها، مشکلاتی که با تمام شدن سوختها به وجود میآیند، و فواید جایگزین سوختها، آشنا شوند. در این درس، دانشآموزان با استفاده از وسایل سادهای مانند پاکت شیر، قرقره، بادکنک، خمیر بازی یا واشر، سیخ چوبی و…، ماشین بادی خود را ساخته و به حرکت درآورده و در عین حال مفاهیم مهمی را در زمینه صرفهجویی در سوختها و اهمیت استفاده از منابع جایگزین یاد خواهند گرفت.
روش تدریس در این درس، بر پایه ساختارگرایی و پرسش و پاسخ استوار است و دانشآموزان از تعامل با هم و تبادل نظر درباره نحوه ساخت ماشین بادی، بهترین گزینهها را انتخاب میکنند و در نهایت، با داشتن یک مدل ساده اما کاربردی از ماشین بادی و …
مشخصاتکلی
باسمه تعالی
کتاب: علوم پایه:دوم ابتدایی موضوع درس :ساخت ماشین بادی
صفحات : 60و61 مدت جلسه : 45دقیقه تاریخ :
زمان
هدف کلی
ساخت ماشین بادکنکی
اهدافجزئی
دانشآموزان بتوانند:
1-ماشین بادکنکی را بسازند و آن را به حرکت دربیاورند
2-مشکلاتی که با تمام شدن سوختها به وجود میآیند را بشناسد
3-فواید موارد دیگر به جای سوخت ها را بداند
4-به صرفهجویی در سوختها علاقه نشان دهد.
5-پیامدهای صرفهجویی را بداند.
روش تدریس
ساختارگرایی- پرس و پاسخ
وسایل کمک آموزشی
پاکت شیر،قرقره ،بادکنک،خمیر بازی یا واشر،سیخ چوبی و…
ارائهدرس
گام اول(درگیر کردن):آیا می توانیم ماشینی درست کنیم که که از سوختها استفاده نکند؟
گام دوم (کشف کردن): ساخت ماشین بادکنکی را پیشنهاد کنید؟در این مرحله دانشاموزان شروع به ساخت ماشین که وسایل ان را از قبل آماده کردند میکنند.(به منظور تشویق یادگیرندگان از انها بخواهید که نظرات و پیشنهادات خود را در گروه بیان کنند و از آنها دفاع کنند و در عین حال به نظرات همدیگر احترام بگذارند و صبور باشند)
گام سوم(توضیح دادن):در این مرحله یکی از اعضای گروه فعالیت های انجام شده و نتایج را یادداشت کند.در این مرحله باید مشکلاتی که در ساخت و به حرکت درآوردن ماشین و مقایسه ماشینی که زودتر به خط پایان رسید با آنهایی که دیرتر رسیدندو.. و همچنین راهحل های خود را بعد از اجرای مسابقه که در این مرحله انجام می شود را بیان کنند.
گام چهارم(شرح و بسط): این ماشین یک نمونه نمونه ساده است. شما می توانید با توجه به موقعیت کلاس یک ماشین دیگر را طراحی کنید؟
گام پنجم (ارزشیابی):راه حلهایی برای صرفه جویی از سوختهای فسیلی را نام ببری؟
اگر سوختها تمام شود چه اتفاقی میافتد؟
پیامدهای صرفهجویی در سوختها چه میباشد؟
تعیین تکلیف
کار هایی که در خانه با استفاده از سوختها انجام می دهید را فهرست کنید .
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.